Мислиш на казнени поенчиња или на банче?!Кој к*р ви е бе?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Мислиш на казнени поенчиња или на банче?!Кој к*р ви е бе?
Верувај има поважни работи од банирање/казнување на форумот, Џејми ГрлМислиш на казнени поенчиња или на банче?!
Ко на пример покажување некултура и простилук?!Верувај има поважни работи од банирање/казнување на форумот, Џејми Грл
Така е деца,разбијте монотонија на форумов.ЈаМи виде ли што те прашав?Ко на пример покажување некултура и простилук?!
Да да сеа видов,ти пишав...Така е деца,разбијте монотонија на форумов.ЈаМи виде ли што те прашав?
Незнам јас бркам се, од поп до владика. Проблемот е што премногу очекувате од форумот. Или па мислите дека со пишување на форумот ќе решите некоја работа. Добро, да, може да се сподели мислење за нешто. Јас лани го пресеков прстот. Првото нешто кое следеше не беше: Си го скинав прстот, што да правам, туку одење во брза помош.Баш ме интересира кого имате поставено да одговара за темата Религија? Сигурно не е некој владика.
Не сме сите фини, затоа има цензура на одредени зборови. Башка ова е играчница.Ко на пример покажување некултура и простилук?!
Ништо не очекував кога дојдов овде на форумов,само радозналост и тоа да видам,а сепак наидов на позитивни ликови кои и те како можат малку да те усреќат.Природата на некој човек може и преку пишувањето да ја дознаеш,така да и ти како отворен и весел дечко даваш посебна нота тука.Незнам јас бркам се, од поп до владика. Проблемот е што премногу очекувате од форумот. Или па мислите дека со пишување на форумот ќе решите некоја работа. Добро, да, може да се сподели мислење за нешто. Јас лани го пресеков прстот. Првото нешто кое следеше не беше: Си го скинав прстот, што да правам, туку одење во брза помош.
Не сме сите фини, затоа има цензура на одредени зборови. Башка ова е играчница.
Не правиме муабет за ликови, туку што е за на форум, а што не ФалаНишто не очекував кога дојдов овде на форумов,само радозналост и тоа да видам,а сепак наидов на позитивни ликови кои и те како можат малку да те усреќат.Природата на некој човек може и преку пишувањето да ја дознаеш,така да и ти како отворен и весел дечко даваш посебна нота тука.
Е па ајде де наброј тогаш што не е за на форум.Не правиме муабет за ликови, туку што е за на форум, а што не Фала
Франки бој кога еден министер со правен факултет е главен и одговорен за здравство, зошто не модератор од форумот љубов и секс да не си даде свое мислење или совет и да не биде тој одговор соодветен.Друга работа,дали вие "девојчињата"сте компетентни од било кој аспект да осудувате и делите совети на некоја членка што бара совет за женски проблем ... и трето членкава што се заиграла во играчница со културен речник,културно и ќе се наградиНезнам јас бркам се, од поп до владика. Проблемот е што премногу очекувате од форумот. Или па мислите дека со пишување на форумот ќе решите некоја работа. Добро, да, може да се сподели мислење за нешто. Јас лани го пресеков прстот. Првото нешто кое следеше не беше: Си го скинав прстот, што да правам, туку одење во брза помош.
Не сме сите фини, затоа има цензура на одредени зборови. Башка ова е играчница.