Чет муабети (ти реков-ми рече)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Баш ме интересира кого имате поставено да одговара за темата Религија? Сигурно не е некој владика.
Незнам јас бркам се, од поп до владика. Проблемот е што премногу очекувате од форумот. Или па мислите дека со пишување на форумот ќе решите некоја работа. Добро, да, може да се сподели мислење за нешто. Јас лани го пресеков прстот. Првото нешто кое следеше не беше: Си го скинав прстот, што да правам, туку одење во брза помош.
Ко на пример покажување некултура и простилук?!
Не сме сите фини, затоа има цензура на одредени зборови. Башка ова е играчница.

• Ми се допаѓа
Реакции: Frojda

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Незнам јас бркам се, од поп до владика. Проблемот е што премногу очекувате од форумот. Или па мислите дека со пишување на форумот ќе решите некоја работа. Добро, да, може да се сподели мислење за нешто. Јас лани го пресеков прстот. Првото нешто кое следеше не беше: Си го скинав прстот, што да правам, туку одење во брза помош.

Ништо не очекував кога дојдов овде на форумов,само радозналост и тоа да видам,а сепак наидов на позитивни ликови кои и те како можат малку да те усреќат.Природата на некој човек може и преку пишувањето да ја дознаеш,така да и ти како отворен и весел дечко даваш посебна нота тука.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Ништо не очекував кога дојдов овде на форумов,само радозналост и тоа да видам,а сепак наидов на позитивни ликови кои и те како можат малку да те усреќат.Природата на некој човек може и преку пишувањето да ја дознаеш,така да и ти како отворен и весел дечко даваш посебна нота тука.
Не правиме муабет за ликови, туку што е за на форум, а што не :) Фала :)

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба

Франки бој кога еден министер со правен факултет е главен и одговорен за здравство, зошто не модератор од форумот љубов и секс да не си даде свое мислење или совет и да не биде тој одговор соодветен.Друга работа,дали вие "девојчињата"сте компетентни од било кој аспект да осудувате и делите совети на некоја членка што бара совет за женски проблем ...:) и трето членкава што се заиграла во играчница со културен речник,културно и ќе се награди :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and diva orhideja