Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Франки бој кога еден министер со правен факултет е главен и одговорен за здравство, зошто не модератор од форумот љубов и секс да не си даде свое мислење или совет и да не биде тој одговор соодветен.Друга работа,дали вие "девојчињата"сте компетентни од било кој аспект да осудувате и делите совети да некоја членка што бара совет за женски проблем ...:) и трето членкава што се заиграла во играчница со културен речник,културно и ќе се награди :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Умно девојче,умно.Како што вели мојот сопруг Паметен играч.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Франки бој кога еден министер со правен факултет е главен и одговорен за здравство, зошто не модератор од форумот љубов и секс да не си даде свое мислење или совет и да не биде тој одговор соодветен.Друга работа,дали вие "девојчињата"сте компетентни од било кој аспект да осудувате и делите совети да некоја членка што бара совет за женски проблем ...:) и трето членкава што се заиграла во играчница со културен речник,културно и ќе се награди :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Да но не некои прашања не се за овде. Тоа не е рецензија за книга па ај да видам Џејми и Френки што ќе препорачаат.
Џејми Грл, тогаш се надевам дека и јас ќе бидам соодветно награден, затоа што сум виновен по неколку основи:
  • предизвикување на форумџија на некултурно ниво
  • реплицирање на форумџија на некултурно ниво
Никогаш не е доцна да се запишам на право а? :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Да но не некои прашања не се за овде. Тоа не е рецензија за книга па ај да видам Џејми и Френки што ќе препорачаат.
Џејми Грл, тогаш се надевам дека и јас ќе бидам соодветно награден, затоа што сум виновен по неколку основи:
  • предизвикување на форумџија на некултурно ниво
  • реплицирање на форумџија на некултурно ниво
Никогаш не е доцна да се запишам на право а? :)
Па френки,извини што си земав слобода,но твоето ладно изнесување некогаш може и да повреди во стилот-Кај залутала оваа?Слободно можеш по мене на правен,имаш оштрина и отсечност во зборовите,доволно за адвокат.Извини

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Па френки,извини што си земав слобода,но твоето ладно изнесување некогаш може и да повреди во стилот-Кај залутала оваа?Слободно можеш по мене на правен,имаш оштрина и отсечност во зборовите,доволно за адвокат.Извини
Извини, но мсилам дека повеќе може да и помогне гинеколог отколку стручно мислење на френки и компанија :)

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И уште не ми е јасна поентата на цензурата. Демек ако пишува со ѕвездички сите сме странци и може само да погодуваме кој збор би стоел таму. З*****и к**о би б**о в**а да п******е с**е?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не дека Frankie boy е во право исто како што и не дека Дива орхидеа е во право.
Дека некој ќе и` го реши проблемот на девојчето, нема. Сериозен е, и покрај тоа што ете Фарфала пиша добар одговор. Само со добар одговор нема да дознае девојчето дали е бремено или не е. Може да си поставува прашање, тоа никој не и` брани, но мислам сите ние што одговараме на истиот треба повеќето барем да ја посочиме да го направи тој преглед или да и` кажеме ако не, дека со тоа што и` одговараме дека не и` го решаваме проблемот. Има стручни лица за тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Во денешно време баш за вакви работи не треба стручни лица,човек може и доктор да стане со имтернетов,за се си има.Начитано девојче и умно,само јас се прашувам дали мене нешто ми фали.Толку ли сте доследни во све,толку претпазливи,плашливи,зарем не сте имале и вие односи без заштита.Јас би исоветувала пак да си бара одговор за некој проблем од форумов само порано ,а не по една недела.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
И уште не ми е јасна поентата на цензурата. Демек ако пишува со ѕвездички сите сме странци и може само да погодуваме кој збор би стоел таму. З*****и к**о би б**о в**а да п******е с**е?
Е *а * *и ш** е т***у *е**о *а *а**е**ш *т* п**у**м? :D