Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Исмевањето секогаш било наједноставно решение нели. Најголемата заблуда на суетата - Ќе се истакнам така што ќе ги направам останатите помалку вредни или смешни. :) Душички...ако, само продолжете така ;)

П.С. Не сите телемити се браќа со масоните и розенкројцерите, само оние што се иницијанти во тие Редови. И да, не сите телимити се иницијанти. Што се однесува до Илуминатите, тие одамна не постојат, нивната идеологија, ритуали, степени и слично, се инкорпорирани во О.Т.О. Впрочем за тоа и е книгата, но не секој сака да истражува, некој како вас се тука само поради сеир.

Претеруваш, нема исмевање, има шегување, а тоа не се синоними. :)
Сега не знам како е од твоја гледна точка, ама од моја е малку комично некој да смета некого за брат без да го знае. Ок, рандом раја го употребува изразот `еј брат` ама тоа е повеќе сленг. Not sure зошто шегата ви смета толку (think)

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
47
www.oto-mk.net
Претеруваш, нема исмевање, има шегување, а тоа не се синоними. :)
Сега не знам како е од твоја гледна точка, ама од моја е малку комично некој да смета некого за брат без да го знае. Ок, рандом раја го употребува изразот `еј брат` ама тоа е повеќе сленг. Not sure зошто шегата ви смета толку (think)
Од твоја гледна точка како би требало да се наречат членовите на едно братство?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
@JaMi
Морееее ама си се разготвила машала :):gladen
Тоа кога сум си расположена за готвење... а последно време сум...изгледа заради времево, пошто кога ќе пукне сонце не се прибирам дома :D Ајде бујрум на тортичка :wavespin :*

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тоа кога сум си расположена за готвење... а последно време сум...изгледа заради времево, пошто кога ќе пукне сонце не се прибирам дома :D Ајде бујрум на тортичка :wavespin :*
Ако дојде и @Kitty

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Мора да дојде,нема избор! :igra
Ќе ја носиме на Бора-Бора