Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Исмевањето секогаш било наједноставно решение нели. Најголемата заблуда на суетата - Ќе се истакнам така што ќе ги направам останатите помалку вредни или смешни. :) Душички...ако, само продолжете така ;)

П.С. Не сите телемити се браќа со масоните и розенкројцерите, само оние што се иницијанти во тие Редови. И да, не сите телимити се иницијанти. Што се однесува до Илуминатите, тие одамна не постојат, нивната идеологија, ритуали, степени и слично, се инкорпорирани во О.Т.О. Впрочем за тоа и е книгата, но не секој сака да истражува, некој како вас се тука само поради сеир.

Претеруваш, нема исмевање, има шегување, а тоа не се синоними. :)
Сега не знам како е од твоја гледна точка, ама од моја е малку комично некој да смета некого за брат без да го знае. Ок, рандом раја го употребува изразот `еј брат` ама тоа е повеќе сленг. Not sure зошто шегата ви смета толку (think)

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Претеруваш, нема исмевање, има шегување, а тоа не се синоними. :)
Сега не знам како е од твоја гледна точка, ама од моја е малку комично некој да смета некого за брат без да го знае. Ок, рандом раја го употребува изразот `еј брат` ама тоа е повеќе сленг. Not sure зошто шегата ви смета толку (think)
Од твоја гледна точка како би требало да се наречат членовите на едно братство?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
@JaMi
Морееее ама си се разготвила машала :):gladen
Тоа кога сум си расположена за готвење... а последно време сум...изгледа заради времево, пошто кога ќе пукне сонце не се прибирам дома :D Ајде бујрум на тортичка :wavespin :*

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тоа кога сум си расположена за готвење... а последно време сум...изгледа заради времево, пошто кога ќе пукне сонце не се прибирам дома :D Ајде бујрум на тортичка :wavespin :*
Ако дојде и @Kitty

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Мора да дојде,нема избор! :igra
Ќе ја носиме на Бора-Бора