планот е ко стално, кој прв ќе налетаДа ти кажам право,ми мириса на тост.Правиме најубав тост од било каде
А кого ке рчкаме овој пат?
Не ме известивте низ порака овој пат![]()
![]()

планот е ко стално, кој прв ќе налетаДа ти кажам право,ми мириса на тост.Правиме најубав тост од било каде
А кого ке рчкаме овој пат?
Не ме известивте низ порака овој пат![]()
![]()

шојма одвратно во на бобо маката и во мојта љубовна изјава?Доста бе вие двајца,веќе не ви стана одвратно?
Мене почна да ми станува![]()

е м
е, е
е им
лот! Знам дека има тема за испукување, али има поента тоа што СДК. Да не беше тој што земал да коси трева во 7:30, на што ќе станев да читнам нешто за испит и на што ќе станев уопште за испит пошо сум заборавила на алармот кога сум го местела да го ставам на ON. So thanks. 
Јас гарантиран дека Марија не се навредува така лесно,така велат моите скапи статистики![]()
Или веќе сум вмешана 
? 
Сдтк - тркалото се врти.

Пак се сретнавме, кучето и мачето.А моливот се остри, компирите се пржат, водата тече (строго надолу), дождот врне...![]()
ти недостасував?Лошо девојчее Badgirl кајј забега ти?Те нема нешто да шарниш низ темиве![]()

16 години - 190 цм .![]()
Власите се високи луѓеме зезаш ?!![]()

Доктор и се повразано со медицина, учителка и негователка.
Кај поврзано со медицина, па до некој степен и со негователка има корени... и така ми се виде интересно да слушнам што имаш да кажеш во врска со ова