Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас сум главен негатифац. Ширам негатифна енергија и кај што треба и кај што не треба.:gjavol
А ти имаш ли работа?
Или пак,ме интересира,имаш ли цел во животот? :)
Знам дека едната е мене да ме сакаш и лајкуваш,така читам низ темите и тоа воопшто не ме провоцира,ме интересира она другото ако постои воопшто?(wasntme)
Се извинувам и на тебе и на некој друг ако се испровоцира,немав таква намера,ако е до запирката ке ја избегнувам,ветувам:D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,481
9,164
1,683
Кушкундалево
А ти имаш ли работа?
Или пак,ме интересира,имаш ли цел во животот? :)
Знам дека едната е мене да ме сакаш и лајкуваш,така читам низ темите и тоа воопшто не ме провоцира,ме интересира она другото ако постои воопшто?(wasntme)
Се извинувам и на тебе и на некој друг ако се испровоцира,немав таква намера,ако е до запирката ке ја избегнувам,ветувам:D
Чил бе браат. Ворум е ова, овде сме за забава. Пафни нешто, смири се малку не си се распишувала тука по 300 постови дневно.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чил бе браат. Ворум е ова, овде сме за забава. Пафни нешто, смири се малку не си се распишувала тука по 300 постови дневно.
Абе не ме издавај дека сум брат :D ке те мислат и тебе омосексуалец :rofl
ама ако си присутен само 20 минути и тогаш ли си хомо?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Ми треба помош за испит по уметност или ликовно. Треба да се направи нешто креативно и донесе на испит. Може да е скулптура, цртеж... Одамна не сум ништо од овие работи правела, има ли нешто што се прави или учи брзо, на 30 мај ми е испитот...

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Ми треба помош за испит по уметност или ликовно. Треба да се направи нешто креативно и донесе на испит. Може да е скулптура, цртеж... Одамна не сум ништо од овие работи правела, има ли нешто што се прави или учи брзо, на 30 мај ми е испитот...
Интернетот ти нуди многу можности,истипкај на англиски creative art и побарај,ајде девојко можеш ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Имаше една подобра, беше:
Дали знае мајка ти дека тресиш зелени по форуми?
Баш за авторов е:)
Да не не е авторов сам во целава работа?:svirka
Само тој тресе зелени?Нашите демек се зрели се.:D
alba е на пример,нон стоп зелена :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк премногу сакам едно вакво за роденден,а може и повеќе:giggle
tumblr_mgdollscgD1rbf2poo1_400.gif
Сакаш од двете по едно или? (wasntme)
Да не отварам тема,
Дали некој се разбира од Сателицки антени, ми треба мала помош !
Сателитски мислеше нели?:)