Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не ме сфаќаш и не ме сфаќаш.
Ам тоа е, глуп си се родив таков ќе останам :)
Кажи ми, ајде да те разберам, затоа што признавам дека ептен се мајтапев со тебе на секој твој пост, па еве отворено те прашувам ме интересира што ти предизвикува да имаш ти потполно различни сфаќања, потреби од цел свет околу тебе?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па моето однесување.
Вероватно твоето однесување го објаснуваш со тешкотијата што си ја имала во детството и општо во животот?
Зошто ја советувате да не издава за приватниот живот а ја поттикнувате со прашања да го прави истото?
И јас ова неможам да го разберам.
Било кое оправдување нема да биде оправдување.
Со извинење на изразот е..атте советот кога идиректно целта ни е поинаква,со извинење уше еднаш ама така изгледа. (worried)
Кажи ми, ајде да те разберам, затоа што признавам дека ептен се мајтапев со тебе на секој твој пост, па еве отворено те прашувам ме интересира што ти предизвикува да имаш ти потполно различни сфаќања, потреби од цел свет околу тебе?

И што кога призна сега,дали тоа е за нејзино добро или?
Што кога призна,дали тоа беше санкционирано на начин за кој ти сметаш дека е исправно да се санкционира?
Што кога призна?
Што кога ке ти одговори?
Ке бидеш за нешто побогат во твојот живот,речник,филозофија на постоење.....ке пополниш време во кое ке уживаш на нејзините признанија?
А колку тоа значи дека таа ја пишува вистината? :)

Бре мајката,колку сами си се побиваме понекогаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen

Отсекогаш бев добар организатор, прва во учење и успех, не признавав порази а ако ги имаше знаеш и нив да ги прославам. Точно низ многу бодникав пат поминав во младоста односно во детството. И неможам да бидам како многумината кои се помириле со многу нешта во животот. Се обидував и јас да сум таква но тогаш јас не сум јас. Јас сум поинаква но не сум од друга планета. Искреноста е мое оружје а и за некои мета на дофрлување на разни критики. Јас незнам да мразам. Сто пати згази ме сто пати добар ден ќе ти кажам. Таква сум. Душичка изнапатена што никој не ја сфаќа :(

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Зошто ја советувате да не издава за приватниот живот а ја поттикнувате со прашања да го прави истото?
И јас ова неможам да го разберам.
Било кое оправдување нема да биде оправдување.
Со извинење на изразот е..атте советот кога идиректно целта ни е поинаква,со извинење уше еднаш ама така изгледа. (worried)
Моето прашање се одговараше со „Да“ „Не“ а јас за нејзиниот живот знам од нејзините претходни излагања посебно од една колумна тука.
Мене целта ми е да и кажам една реченица, малку дрска, многу искрена, ама ради некој „правила“ ќе и’ ја пишам во порака.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Моето прашање се одговараше со „Да“ „Не“ а јас за нејзиниот живот знам од нејзините претходни излагања посебно од една колумна тука.
Мене целта ми е да и кажам една реченица, малку дрска, многу искрена, ама ради некој „правила“ ќе и’ ја пишам во порака.
Па ако и ја напишеш во порака тогаш зошто не ја испоштуваш и исто и нејзе не и ги поставуваш овие прашања преку порака?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Па ако и ја напишеш во порака тогаш зошто не ја испоштуваш и исто и нејзе не и ги поставуваш овие прашања преку порака?

Немам проблем јас и во јавност да зборувам. Само што сега ве напуштам

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Оти така сакав :) Оти така имав потреба да направам.
Оти сум лош, и оти сум крајно расипан човек што сака да ја исмее.
:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Отсекогаш бев добар организатор, прва во учење и успех, не признавав порази а ако ги имаше знаеш и нив да ги прославам. Точно низ многу бодникав пат поминав во младоста односно во детството. И неможам да бидам како многумината кои се помириле со многу нешта во животот. Се обидував и јас да сум таква но тогаш јас не сум јас. Јас сум поинаква но не сум од друга планета. Искреноста е мое оружје а и за некои мета на дофрлување на разни критики. Јас незнам да мразам. Сто пати згази ме сто пати добар ден ќе ти кажам. Таква сум. Душичка изнапатена што никој не ја сфаќа :(
Колку што мене мојот животен терк ми укажал,скоро секој за себе си го мисли скоро истото :svirka
Ама не секој пушта уста директно да признае дека се смета за напатена душичка и ред други работи де :D
Немој да мислиш дека не си сфатена.Ако на некого твоето размислување не се совпага со неговото не значи дека не те разбрал во буквална смисла,па ке треба да си преведуваме.:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Оти така сакав :) Оти така имав потреба да направам.
Оти сум лош, и оти сум крајно расипан човек што сака да ја исмее.
:)
Навистина? :frantic ;)
Маестро пази што пишуваш,ако некој се послужи во иднина со она што сам за себе си го напишал,без разлика дали саркастично иронично или конечно отворено,може да се заебе :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Навистина? :frantic ;)
Маестро пази што пишуваш,ако некој се послужи во иднина со она што сам за себе си го напишал,без разлика дали саркастично иронично или конечно отворено,може да се заебе :D
Навистина :) Дали ќе го сфатиш саркастично иронично или искрено до коска е твое право :) И онака се си сфаќаш ти без јас да пишам :)

И како после да не викам дека со тебе е интересно? Бар ми се размрдаа прстиве :)