Чет муабети (ти реков-ми рече)

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
немој да мислете дека денес не ме разбудија комшиите со бушење во глава хаххахахха:gjavol
само колку да си кажам јас:place

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Некој не е веќе Корисник со 10 казнени поени?
balloons.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Самиот факт што убедливо водиш со број на постови дава право за претпоставка дека пак ќе се „распишуваш“ :)
Твоите факти од ракави никогаш не држале место освен ако не дошло до еден вид коинциденција.
Ако гледаме така,можже баш некој после толку се изморил,има и други можности....на пример кога спомна позитивности и негативности,се изначитав деновиве подетално,нели дека неможев да пишувам оти некој се најде увреген кријајки се зад невини душички,и ти велам јас така читајки си подетално,се изначитав негативности,позитивности,мераклиски излагања,излагања на специјалисти во секој домен...од машинобравар,до танчен,кувар,имаше и грижливи партнери,имаше и такви кои се изладиле на некои љубови,ма имаше свашта....и констатирам господине,дека секогаш има се,само некогаш повеке,некогаш помалку.
Се зависи од наклонетоста на дијаблите и ејнџелите :D
а шлепачи на туги грбови колку сакаш,и тоа со крила од свила.
Иначе ти добричко си?

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Твоите факти од ракави никогаш не држале место освен ако не дошло до еден вид коинциденција.
Ако гледаме така,можже баш некој после толку се изморил,има и други можности....на пример кога спомна позитивности и негативности,се изначитав деновиве подетално,нели дека неможев да пишувам оти некој се најде увреген кријајки се зад невини душички,и ти велам јас така читајки си подетално,се изначитав негативности,позитивности,мераклиски излагања,излагања на специјалисти во секој домен...од машинобравар,до танчен,кувар,имаше и грижливи партнери,имаше и такви кои се изладиле на некои љубови,ма имаше свашта....и констатирам господине,дека секогаш има се,само некогаш повеке,некогаш помалку.
Се зависи од наклонетоста на дијаблите и ејнџелите :D
а шлепачи на туги грбови колку сакаш,и тоа со крила од свила.
Иначе ти добричко си?
Ти повторно продолжуваш со кажување на нешто за кое што МОДЕРАТОРИТЕ помислија дека претеруваш па ти дадоа казнени поени :) Јас не можам да бидам навреден од тебе од проста причина што спаѓаш во категорија на личности кои не можат да ме навредуваат :)
И мора да знаеш дека тогаш не беа пријавени мислењата од моја страна. Дури и се изјасни човекот кој ги пријавил.
Пример: Како може да излезе пред мене Андерс Беринг Брејвик и да ме навредува кога уби толку личности? Нема кредибилитет кај мене :)

Јас фала богу, најдобар сум :) Се надевам дека уште подобро од мене си ти :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ти повторно продолжуваш со кажување на нешто за кое што МОДЕРАТОРИТЕ помислија дека претеруваш па ти дадоа казнени поени :) Јас не можам да бидам навреден од тебе од проста причина што спаѓаш во категорија на личности кои не можат да ме навредуваат :)
И мора да знаеш дека тогаш не беа пријавени мислењата од моја страна. Дури и се изјасни човекот кој ги пријавил.
Пример: Како може да излезе пред мене Андерс Беринг Брејвик и да ме навредува кога уби толку личности? Нема кредибилитет кај мене :)

Јас фала богу, најдобар сум :) Се надевам дека уште подобро од мене си ти :)
Извини ништо не те разбрав,па дури ни она што го напиша со големи букви која ке му беше намената ако беше со мали.
Наводно вака по заканувачки е? :rofl (facepalm) бог да чува.
Јас немам кажано ништо за кое треба да се засрамам,а за оние со големите букви треба да сум незрела за да не сфатам дека намерно ми ги наметнуваш во муабет.
Секое добро Аркантосе и да бидеш се во најдобро расположение кое можам и на себе да си го посакам.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Извини ништо не те разбрав,па дури ни она што го напиша со големи букви која ке му беше намената ако беше со мали.
Наводно вака по заканувачки е? :rofl (facepalm) бог да чува.
Јас немам кажано ништо за кое треба да се засрамам,а за оние со големите букви треба да сум незрела за да не сфатам дека намерно ми ги наметнуваш во муабет.
Секое добро Аркантосе и да бидеш се во најдобро расположение кое можам и на себе да си го посакам.
Можеш моите зборови да ги сфатиш како сакаш, заканувачки и слично. Можеш исто така да ги исмееш.
Истата можност ја имам јас :)
- и патем ете ја потврдата на мојата од ракав претпоставка.
Колку време си со дозвола за пишување? Веќе имаш над 10 постови од кои барем три предизвикаа дискусија :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Можеш моите зборови да ги сфатиш како сакаш, заканувачки и слично. Можеш исто така да ги исмееш.
Истата можност ја имам јас :)
- и патем ете ја потврдата на мојата од ракав претпоставка.
Колку време си со дозвола за пишување? Веќе имаш над 10 постови од кои барем три предизвикаа дискусија :)
За тебе иднина се неколку саати?
Е да иднина се,браво маестро (bravo)
Значи нема од што немаш познавање,дури и видовит си,ми докажа,од денеска за мене не си Аркантос,само си Маестро,и нема да барам дозвола дали да те викам така,на кој му смета,нека пријави. :)