Чет муабети (ти реков-ми рече)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Дечки, можно е од зелениов чај да не те фаќа сон, се напив вечерва 1 ипол шола, и никако сон не ме фаќа :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Дечки, можно е од зелениов чај да не те фаќа сон, се напив вечерва 1 ипол шола, и никако сон не ме фаќа :unsure

Да , секако дека може. Јас кога полагам, наместо кафе пијам зелен чај, ем нема да ми се спие, ем помагало за маснотии да се разградат и таму уште не знам што.

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Да , секако дека може. Јас кога полагам, наместо кафе пијам зелен чај, ем нема да ми се спие, ем помагало за маснотии да се разградат и таму уште не знам што.
Затоа сношти едвај заспав, и ете денеска пак рано се разбудив, значи спиење 5-6 часа :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Јако е филмчето, зомбите му го изедоа дечкото на девојката, но кога го јадат мозокот на човекот ги имаат мислите од човекот, и така еден зоми се заљуби во една девојка, па потоа, сите ја засакаа девојката, па зомбите и специјалците се бореа против мурираните зомби, па потоа почна на сите да им чука срцето, почнаа да се сеќаваат на се, и така оживеаа сите, и си живееа среќно до крајот на животот ! :mstickle
Тука нема ни Х од Хорор.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Имате право да отварате и затварате теми како што сакате без притоа да ние приговараме.
Но морав да и одговорам на фарфала зошто е конфузен воведот,од причина што темата уствари и нема вовед,и вака затерана не е за во љубов и секс.
Што има врска карактеристиката како што ти сакаш да ја наречеш,,пеедер во душа,, со љубов и секс?
Ако очекуваше наводно овде да општиме за душата што има врска тоа со сексот?
А со љубовта?
Можеби си во право, темата може не соодветствува во пордофрумот Љубов и Секс. Но ти самата како автор на темата не ми одговори дали би сакала да го променам насловот, па може дури и да вметнеш некаков вовед иако горе доле има поента првиот воведен пост - пошто ти го имаш пишано.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Можеби си во право, темата може не соодветствува во пордофрумот Љубов и Секс. Но ти самата како автор на темата не ми одговори дали би сакала да го променам насловот, па може дури и да вметнеш некаков вовед иако горе доле има поента првиот воведен пост - пошто ти го имаш пишано.
Да сега можам откако ми понуди.Иначе сите гледаме дека постот е пишан од мојот ник и значи е мој,но пост,не вовед.
Јас не се сметам за автор на темата,и за овие комплицирања некогаш објаснував.(facepalm):D ....ти како автор на темата,а јас уствари си пишав пост и си легнав,кога станав темата постоеше таква каква што сега постои...да,жената комплицира ама поинаку,без да ги превртува зборовите,без да го прави постоечко непостоечкото и така натаму.
Фала ти,засега немам желба оти од прилика воведот испадна сместен низ темава па нема потребаод повторување,ако се премислам ке ти пишам во пп.
Како што си додал п***р во душа за да изгледа дека е од мене,да не ме чуди и да видам не свој текст во некој пост.
Не вели дека не кажав за насловот.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Да сега можам откако ми понуди.Иначе сите гледаме дека постот е пишан од мојот ник и значи е мој,но пост,не вовед.
Јас не се сметам за автор на темата,и за овие комплицирања некогаш објаснував.(facepalm):D ....ти како автор на темата,а јас уствари си пишав пост и си легнав,кога станав темата постоеше таква каква што сега постои...да,жената комплицира ама поинаку,без да ги превртува зборовите,без да го прави постоечко непостоечкото и така натаму.
Фала ти,засега немам желба оти од прилика воведот испадна сместен низ темава па нема потребаод повторување,ако се премислам ке ти пишам во пп.
Како што си додал п***р во душа за да изгледа дека е од мене,да не ме чуди и да видам не свој текст во некој пост.
Не вели дека не кажав за насловот.
Во ред, значи не сакаш да го смениш.

Инаку да. Ти си авторот порекнувај го колку сакаш или не, затоа што почна тема која беше сосема вон контекст на друга тематика - хомосексуалност.