Ме прочита.Од двете по едноСакаш од двете по едно или?
Ме прочита.Од двете по едноСакаш од двете по едно или?
Дечки, можно е од зелениов чај да не те фаќа сон, се напив вечерва 1 ипол шола, и никако сон не ме фаќа
Затоа сношти едвај заспав, и ете денеска пак рано се разбудив, значи спиење 5-6 часаДа , секако дека може. Јас кога полагам, наместо кафе пијам зелен чај, ем нема да ми се спие, ем помагало за маснотии да се разградат и таму уште не знам што.
Тука нема ни Х од Хорор.Јако е филмчето, зомбите му го изедоа дечкото на девојката, но кога го јадат мозокот на човекот ги имаат мислите од човекот, и така еден зоми се заљуби во една девојка, па потоа, сите ја засакаа девојката, па зомбите и специјалците се бореа против мурираните зомби, па потоа почна на сите да им чука срцето, почнаа да се сеќаваат на се, и така оживеаа сите, и си живееа среќно до крајот на животот !
кај Чакар веројатно ..^дека си бе неготинец каде за мајот?
Можеби си во право, темата може не соодветствува во пордофрумот Љубов и Секс. Но ти самата како автор на темата не ми одговори дали би сакала да го променам насловот, па може дури и да вметнеш некаков вовед иако горе доле има поента првиот воведен пост - пошто ти го имаш пишано.Имате право да отварате и затварате теми како што сакате без притоа да ние приговараме.
Но морав да и одговорам на фарфала зошто е конфузен воведот,од причина што темата уствари и нема вовед,и вака затерана не е за во љубов и секс.
Што има врска карактеристиката како што ти сакаш да ја наречеш,,пеедер во душа,, со љубов и секс?
Ако очекуваше наводно овде да општиме за душата што има врска тоа со сексот?
А со љубовта?
Да сега можам откако ми понуди.Иначе сите гледаме дека постот е пишан од мојот ник и значи е мој,но пост,не вовед.Можеби си во право, темата може не соодветствува во пордофрумот Љубов и Секс. Но ти самата како автор на темата не ми одговори дали би сакала да го променам насловот, па може дури и да вметнеш некаков вовед иако горе доле има поента првиот воведен пост - пошто ти го имаш пишано.
Во ред, значи не сакаш да го смениш.Да сега можам откако ми понуди.Иначе сите гледаме дека постот е пишан од мојот ник и значи е мој,но пост,не вовед.
Јас не се сметам за автор на темата,и за овие комплицирања некогаш објаснував. ....ти како автор на темата,а јас уствари си пишав пост и си легнав,кога станав темата постоеше таква каква што сега постои...да,жената комплицира ама поинаку,без да ги превртува зборовите,без да го прави постоечко непостоечкото и така натаму.
Фала ти,засега немам желба оти од прилика воведот испадна сместен низ темава па нема потребаод повторување,ако се премислам ке ти пишам во пп.
Како што си додал п***р во душа за да изгледа дека е од мене,да не ме чуди и да видам не свој текст во некој пост.
Не вели дека не кажав за насловот.