Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Мене па Mr. Sandman на куково лето ќе ме фати, му бегам со едно еспресо од 22 часот.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас сум главен негатифац. Ширам негатифна енергија и кај што треба и кај што не треба.:gjavol
А ти имаш ли работа?
Или пак,ме интересира,имаш ли цел во животот? :)
Знам дека едната е мене да ме сакаш и лајкуваш,така читам низ темите и тоа воопшто не ме провоцира,ме интересира она другото ако постои воопшто?(wasntme)
Се извинувам и на тебе и на некој друг ако се испровоцира,немав таква намера,ако е до запирката ке ја избегнувам,ветувам:D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А ти имаш ли работа?
Или пак,ме интересира,имаш ли цел во животот? :)
Знам дека едната е мене да ме сакаш и лајкуваш,така читам низ темите и тоа воопшто не ме провоцира,ме интересира она другото ако постои воопшто?(wasntme)
Се извинувам и на тебе и на некој друг ако се испровоцира,немав таква намера,ако е до запирката ке ја избегнувам,ветувам:D
Чил бе браат. Ворум е ова, овде сме за забава. Пафни нешто, смири се малку не си се распишувала тука по 300 постови дневно.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чил бе браат. Ворум е ова, овде сме за забава. Пафни нешто, смири се малку не си се распишувала тука по 300 постови дневно.
Абе не ме издавај дека сум брат :D ке те мислат и тебе омосексуалец :rofl
ама ако си присутен само 20 минути и тогаш ли си хомо?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Ми треба помош за испит по уметност или ликовно. Треба да се направи нешто креативно и донесе на испит. Може да е скулптура, цртеж... Одамна не сум ништо од овие работи правела, има ли нешто што се прави или учи брзо, на 30 мај ми е испитот...

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Ми треба помош за испит по уметност или ликовно. Треба да се направи нешто креативно и донесе на испит. Може да е скулптура, цртеж... Одамна не сум ништо од овие работи правела, има ли нешто што се прави или учи брзо, на 30 мај ми е испитот...
Интернетот ти нуди многу можности,истипкај на англиски creative art и побарај,ајде девојко можеш ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Имаше една подобра, беше:
Дали знае мајка ти дека тресиш зелени по форуми?
Баш за авторов е:)
Да не не е авторов сам во целава работа?:svirka
Само тој тресе зелени?Нашите демек се зрели се.:D
alba е на пример,нон стоп зелена :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк премногу сакам едно вакво за роденден,а може и повеќе:giggle
tumblr_mgdollscgD1rbf2poo1_400.gif
Сакаш од двете по едно или? (wasntme)
Да не отварам тема,
Дали некој се разбира од Сателицки антени, ми треба мала помош !
Сателитски мислеше нели?:)