не се однесуваше на тебе...општо за чл...Ова се однесува лично дека јас не си стојам или воопшто се однесуваше за членовите на форумот,па кој си милува да си одговори?
А ти имаш ли работа?Јас сум главен негатифац. Ширам негатифна енергија и кај што треба и кај што не треба.
Чил бе браат. Ворум е ова, овде сме за забава. Пафни нешто, смири се малку не си се распишувала тука по 300 постови дневно.А ти имаш ли работа?
Или пак,ме интересира,имаш ли цел во животот?
Знам дека едната е мене да ме сакаш и лајкуваш,така читам низ темите и тоа воопшто не ме провоцира,ме интересира она другото ако постои воопшто?
Се извинувам и на тебе и на некој друг ако се испровоцира,немав таква намера,ако е до запирката ке ја избегнувам,ветувам
Абе не ме издавај дека сум брат ке те мислат и тебе омосексуалецЧил бе браат. Ворум е ова, овде сме за забава. Пафни нешто, смири се малку не си се распишувала тука по 300 постови дневно.
Интернетот ти нуди многу можности,истипкај на англиски creative art и побарај,ајде девојко можеш ти.Ми треба помош за испит по уметност или ликовно. Треба да се направи нешто креативно и донесе на испит. Може да е скулптура, цртеж... Одамна не сум ништо од овие работи правела, има ли нешто што се прави или учи брзо, на 30 мај ми е испитот...
Да не не е авторов сам во целава работа?Имаше една подобра, беше:
Дали знае мајка ти дека тресиш зелени по форуми?
Баш за авторов е
Сакаш од двете по едно или?Сдк премногу сакам едно вакво за роденден,а може и повеќе
Сателитски мислеше нели?Да не отварам тема,
Дали некој се разбира од Сателицки антени, ми треба мала помош !