Чет муабети (ти реков-ми рече)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
На Сител, сеа пред малку кажаа. Случајно погледнав на телевизорот и гледам Црешово Топче автобус. Колку што разбрав, со Форд го акнале. А гледам сеа доле на автобуска им фали еден автобус...

Едит: Двајцата шо се возеле у фордот починале на лице место. Патниците од автобусот не се повредени.
ОО лесна нека им е земјата , многу лоша работа е тоа .. баш ми е жал

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
ОО лесна нека им е земјата , многу лоша работа е тоа .. баш ми е жал
И мене... Ама пребрзо возеле... Мамицата, многу луѓе испомреа од сообраќајќи во последниве неколку месеци...

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
да премногу луѓе ама и многу брзо се вози бре
Знаеш кога ке слушнеш што се дешава по улициве односно Крушево е мало градче , али во проследниве години се случија многу случки од кој човек би се наежил кога ке слушне :S

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
да премногу луѓе ама и многу брзо се вози бре
Абе разбирам и брзо возење и се (манијак сум по такви работи), ама во лоши услови шо бараат да возат ко на тркачка стаза?

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena прашав за казнени поени :sram Инаку да, не е важно
Е тоа ке мораш некој друг да прашаш,штом толку те интересира.
Мене лично ни за мене не ме интересира а камоли за друг.
Но еве,некого го интересира.:)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Знаеш кога ке слушнеш што се дешава по улициве односно Крушево е мало градче , али во проследниве години се случија многу случки од кој човек би се наежил кога ке слушне :S
Многу стрмни улички и тесни...ако се искачуваш и мора да подзастаниш, мисли му ја како ќе тргниш ( во зимски услови :ladno )

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Многу стрмни улички и тесни...ако се искачуваш и мора да подзастаниш, мисли му ја како ќе тргниш ( во зимски услови :ladno )
Немора да значи дека во градов , туку се случија многу трагични случки на Крушевчани надвор од градов :S (worried)