Чет муабети (ти реков-ми рече)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
немаТ везе, Јанко тропаТ од ко ќе станиТ, па се дур да си легниТ (нема потреба да се спомнуваТ дека и во сонот зборвиТ)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
немаТ везе, Јанко тропаТ од ко ќе станиТ, па се дур да си легниТ (нема потреба да се спомнуваТ дека и во сонот зборвиТ)
Хахахах колку пати сум му се јавил .. јас се зезам тој озбилно свакја .. еднаш му се јавив .. му велам брат дај бе дојси ја ЦРНА МАЧКА во емисија .. да постават гледачиве некое прашање .. и овај другава емисија вели . посздрав до гледачот што ја побара ЦРНА МАЧКА , му ветила дека ке појдела во емисија

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Хахахах колку пати сум му се јавил .. јас се зезам тој озбилно свакја .. еднаш му се јавив .. му велам брат дај бе дојси ја ЦРНА МАЧКА во емисија .. да постават гледачиве некое прашање .. и овај другава емисија вели . посздрав до гледачот што ја побара ЦРНА МАЧКА , му ветила дека ке појдела во емисија
Ејјј цар си! :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ComputerService

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Абе ова што е МИСЛЕЊА изгледа не функционира нешто :/ од вчера се изначкрапавме на исто си стој :place

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and МиГ 21

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Абе ова што е МИСЛЕЊА изгледа не функционира нешто :/ од вчера се изначкрапавме на исто си стој :place
ваљда не се бројат. мислам дека во одредени подфоруми не се бројат мислењата

Јас сум заљубена и во него и во Клаус.:giggle
И Елајџа ми е симпатија... Само одамна го нема нешто...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093

Немој да ми кажиш дека специјално во темава пишуваш за да билдаш мислења???