немаТ везе, Јанко тропаТ од ко ќе станиТ, па се дур да си легниТ (нема потреба да се спомнуваТ дека и во сонот зборвиТ)
Хахахах колку пати сум му се јавил .. јас се зезам тој озбилно свакја .. еднаш му се јавив .. му велам брат дај бе дојси ја ЦРНА МАЧКА во емисија .. да постават гледачиве некое прашање .. и овај другава емисија вели . посздрав до гледачот што ја побара ЦРНА МАЧКА , му ветила дека ке појдела во емисијанемаТ везе, Јанко тропаТ од ко ќе станиТ, па се дур да си легниТ (нема потреба да се спомнуваТ дека и во сонот зборвиТ)
Фала многу. Го обожавамАј вана флај, значит најпрекрасен ти е аватарот, Дејмон.![]()
Ејјј цар си!Хахахах колку пати сум му се јавил .. јас се зезам тој озбилно свакја .. еднаш му се јавив .. му велам брат дај бе дојси ја ЦРНА МАЧКА во емисија .. да постават гледачиве некое прашање .. и овај другава емисија вели . посздрав до гледачот што ја побара ЦРНА МАЧКА , му ветила дека ке појдела во емисија
Фала многу. Го обожавам![]()
во играчница не се сметаат мислењатаАбе ова што е МИСЛЕЊА изгледа не функционира нешто :/ од вчера се изначкрапавме на исто си стој![]()
ваљда не се бројат. мислам дека во одредени подфоруми не се бројат мислењатаАбе ова што е МИСЛЕЊА изгледа не функционира нешто :/ од вчера се изначкрапавме на исто си стој![]()
И Елајџа ми е симпатија... Само одамна го нема нешто...Јас сум заљубена и во него и во Клаус.![]()
Абе ова што е МИСЛЕЊА изгледа не функционира нешто :/ од вчера се изначкрапавме на исто си стој![]()