Не бе таман работа , само ми падна чудно оти толку се изнапишавме така стој ..Немој да ми кажиш дека специјално во темава пишуваш за да бидлаш мислења???
Не бе таман работа , само ми падна чудно оти толку се изнапишавме така стој ..Немој да ми кажиш дека специјално во темава пишуваш за да бидлаш мислења???
Абе ова што е МИСЛЕЊА изгледа не функционира нешто :/ од вчера се изначкрапавме на исто си стој![]()
Не бе нема врска тоа , само реков дане цело време ми ги сметаат за оф топик пишувањаваА ако ти ги одземат и лајкнувањата,скраја да е,да не добиеш срцев удар?
![]()
Не слушам вести обично, на кој канал?Абе шо слушам на вести? Автобус од Пробиштип се слупал кај Куманово!
На Сител, сеа пред малку кажаа. Случајно погледнав на телевизорот и гледам Црешово Топче автобус. Колку што разбрав, со Форд го акнале. А гледам сеа доле на автобуска им фали еден автобус...Не слушам вести обично, на кој канал?
melpomena колку имаш поени?
Нели не посветуваме на тоа внимание?Јас пак не му посветувам на тоа внимание...што ако имам 500 или 5000 мислења? Не ми е тоа важно.