Чет муабети (ти реков-ми рече)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Еден член со иста слика од пред година или две беше па повторно пак со иста..не е битно...ај се извинувам што ви го нарушувам мирот.

Ако ја има тој член постирано сопствената слика во друга тема, а со истата се приклучил во такмичење на одредена тема, тоа е сосема во ред, се додека е негова.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Овој па незнае што споменик е ова хахаха се покажа од кај си :D
од Чернобил сум бе онај, кај нас у Чернобил нема споменици, тук-таму по некој четири ножен човек, петглав вепар и така.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
абе да знаеш колку ти ме испровоцира .. аууууууууууууууу ..
Абе знааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам......како вукодлак на полна месчина,така завиваш...аууууууууууууууууууууууууу:rofl
Што чачкаш мечка додека е мирна!??

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДП
Дали кога ти го бришат мислењето те обавестуваат дека ти избришале мислење?
Ако тој што ти го избришал има желба да ти каже, те обавестуваат. Инаку, не.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Абе знааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам......како вукодлак на полна месчина,така завиваш...аууууууууууууууууууууууууу:rofl
Што чачкаш мечка додека е мирна!??
Сакам да и дадам мед, пошто одгледувам пчели и имам многу мед.
И не е вукодлак туку врколак. Мора ли одма да крекнеш кога некој ќе те цитира и да го нападниш со негативни коментари ? Може нешто нормално некогаш од тебе да прочитам ?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Сакам да и дадам мед, пошто одгледувам пчели и имам многу мед.
И не е вукодлак туку врколак. Мора ли одма да крекнеш кога некој ќе те цитира и да го нападниш со негативни коментари ? Може нешто нормално некогаш од тебе да прочитам ?
:rofl:roflАко сакаш нешто нормално од мене да прочиташ дај ми прво од твојот мед,можеби тогаш ке ми дојде умот...знам дека е врколак,но никогаш не ми се допаѓал тој збор,подобро ми оди многувлакнестноќенволк....трето...што ке ти значи па ако прочиташ нешто паметно од мене!?
Сега јас за тебе..кога па ти ќе напишеш нешто твое,само коментираш или лајкуваш..кои се твои отворени теми???Чачкало едно:rofl