Што велам!?? Баш ме брига, ете тоа велам.Во право си... можеби треба да казнуваме без никакви образложенија, што велиш?
Што велам!?? Баш ме брига, ете тоа велам.Во право си... можеби треба да казнуваме без никакви образложенија, што велиш?
Еден член со иста слика од пред година или две беше па повторно пак со иста..не е битно...ај се извинувам што ви го нарушувам мирот.
Таа ОНА си призна и се тргна од натпревар а македонски знам и неморате бе стално да вреѓате...:Она, афродита и киссерот ко шо знам
Не разбираат македонски..
Овој па незнае што споменик е ова хахаха се покажа од кај сиЕдно питањце брат, што споменик е ова?
од Чернобил сум бе онај, кај нас у Чернобил нема споменици, тук-таму по некој четири ножен човек, петглав вепар и така.Овој па незнае што споменик е ова хахаха се покажа од кај си
абе да знаеш колку ти ме испровоцира .. аууууууууууууууу ..Боже боже, колку можам лесно да ве испровоцирам и еден по еден како од мишја рупа излагате.....кој е сега на ред??
Абе знааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам......како вукодлак на полна месчина,така завиваш...ауууууууууууууууууууууууууабе да знаеш колку ти ме испровоцира .. аууууууууууууууу ..
Ако тој што ти го избришал има желба да ти каже, те обавестуваат. Инаку, не.СДП
Дали кога ти го бришат мислењето те обавестуваат дека ти избришале мислење?
Сакам да и дадам мед, пошто одгледувам пчели и имам многу мед.Абе знааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам......како вукодлак на полна месчина,така завиваш...аууууууууууууууууууууууууу
Што чачкаш мечка додека е мирна!??
Ако сакаш нешто нормално од мене да прочиташ дај ми прво од твојот мед,можеби тогаш ке ми дојде умот...знам дека е врколак,но никогаш не ми се допаѓал тој збор,подобро ми оди многувлакнестноќенволк....трето...што ке ти значи па ако прочиташ нешто паметно од мене!?Сакам да и дадам мед, пошто одгледувам пчели и имам многу мед.
И не е вукодлак туку врколак. Мора ли одма да крекнеш кога некој ќе те цитира и да го нападниш со негативни коментари ? Може нешто нормално некогаш од тебе да прочитам ?