Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Дај не биди злочка..доста со казнени...вриете од членови па уште и на одмор да ги пуштате:)
Прво нека престанат да се прават паметни. Никој не е глупав тука, одма се наоѓа ако е од нет сликата.
Темата е ФОТОГРАФИРАМЕ а не е Укради фотографија од интернет.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Голема работа ако ја позајмила а украла ти е многу тежок збор...Да не ви пропадне форумот или такмичењето?Цела држава ја украдоа а вие овде ја тупите...ај порелаксирано .....
Да ќе пропадне. Релаксирај се ти на друго место, не туку го уништувајте натпреварот.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Прво нека престанат да се прават паметни. Никој не е глупав тука, одма се наоѓа ако е од нет сликата.
Темата е ФОТОГРАФИРАМЕ а не е Укради фотографија од интернет.
Па сменете ја темата и така се едни исти сте....нека има натпревар и со позајмени слики....а имаше додуша и претходно некои со позајмени ама не ги пријавивте а ниту Саладинчо им се пушти со прашалница како на мене и ми го уби меракот да се напреварувам во таа тема..

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Голема работа ако ја позајмила а украла ти е многу тежок збор...Да не ви пропадне форумот или такмичењето?Цела држава ја украдоа а вие овде ја тупите...ај порелаксирано .....

Порелаксирано од што?
Ете ако сака да се релаксира има мал милион теми со позајмени фотографии. Секое потатамошно непочитување на правилото за натпревар ќе се земе како претензија за уништување на темата воопшто и поради тоа ќе си сноси казни/опомени. Затоа што реално, нит е од вчера, нит „не“ знае како да се однесува на темите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and MissChievous

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Порелаксирано од што?
Ете ако сака да се релаксира има мал милион теми со позајмени фотографии. Секое потатамошно непочитување на правилото за натпревар ќе се земе како претензија за уништување на темата воопшто и поради тоа ќе си сноси казни/опомени. Затоа што реално, нит е од вчера, нит „не“ знае како да се однесува на темите.
Е арно де....колкава галама правите...туууууууууу.....

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Па сменете ја темата и така се едни исти сте....нека има натпревар и со позајмени слики....а имаше додуша и претходно некои со позајмени ама не ги пријавивте а ниту Саладинчо им се пушти со прашалница како на мене и ми го уби меракот да се напреварувам во таа тема..
И што е интересното во натпреварување со слики од нет? Кај не сте во право па уште и се буните. Финтата е да излезеш, да сликнеш, да ставиш твоја слика. Не знам па јас што објаснувам кога не разбирате. И кој имал друг ставено од нет слика?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
И што е интересното во натпреварување со слики од нет? Кај не сте во право па уште и се буните. Финтата е да излезеш, да сликнеш, да ставиш твоја слика. Не знам па јас што објаснувам кога не разбирате. И кој имал друг ставено од нет слика?
Еден член со иста слика од пред година или две беше па повторно пак со иста..не е битно...ај се извинувам што ви го нарушувам мирот.