Desmond, не скокај одма бре...Аха ја направила, заиграл маусот и тука. Јас не знам што си мислат, најпаметни ли се? Ние сме глупаци?
Desmond, не скокај одма бре...Аха ја направила, заиграл маусот и тука. Јас не знам што си мислат, најпаметни ли се? Ние сме глупаци?
Ти ја направи сликава, така?
ЈА МАЈКАТАААА БРЕЕЕ!!!!11AMI KOJ DRUG NARAVNO JAS
Море ќе им влезам преку монитор на сите што се прават паметни.Desmond, не скокај одма бре...
AMI KOJ DRUG NARAVNO JAS
Да не се викаш Jennifer Polland и да не го имаш правено и квизов, покрај тоа што ја имаш направено фотографијата?
ne za lazal ne se vikam taka na pogresna dresa si se obrataila a kvizot go nema jas praveno prasaj nekoj dr moz ke ti kaze
Така и си мислев, али јас сепак да си прашам. Чисто зошто од тука ти е украдена фотографијата.
П.С. Пишувај на кирилица.
Дај не биди злочка..доста со казнени...вриете од членови па уште и на одмор да ги пуштатеП.С. Дечки мислам јасно е зашо е малава тука.
Дајте и нек се одмори, дајте и неколку месеци..
Голема работа ако ја позајмила а украла ти е многу тежок збор...Да не ви пропадне форумот или такмичењето?Цела држава ја украдоа а вие овде ја тупите...ај порелаксирано .....Така и си мислев, али јас сепак да си прашам. Чисто зошто од тука ти е украдена фотографијата.
П.С. Пишувај на кирилица.