Другар мислеше дека на нашки е Дунди и еднаш му ја згрешија на ливче и им вика, абе Дунди не си ми ја ставил, цела кладилница на земја.Dundee исто интересно име имаат
Другар мислеше дека на нашки е Дунди и еднаш му ја згрешија на ливче и им вика, абе Дунди не си ми ја ставил, цела кладилница на земја.Dundee исто интересно име имаат
Dundee исто интересно име имаат
Другар мислеше дека на нашки е Дунди и еднаш му ја згрешија на ливче и им вика, абе Дунди не си ми ја ставил, цела кладилница на земја.
Порано во Ливерпул имало некој си Шон Данди од Јужна Африка или некаде, еднаш во гардијан или не знам кој весник беше пишуваше дека бил најголем флоп во историјата на клубот, ама изгледа пред Борини и Апсас да ги купат, така да не се рачуна
Кога го спомна Аспас, кај не знае да игра, па и кљошар бил, колку што разбрав фрлал со шише по Емери.
Па не делуваше нешто посебно интелигентно типот на терен, не е за чудење... а кој е тој Емери?
Диригентот на Севиља.
Тоа значи дека има менаџери кои би платиле пари за Апсас и покрај тоа што е супер-флоп
Којзнае каде се Ел Жар и Нгог...
Фала ти. Знам дека не објаснувам зошто и дека е тешко да се разбере. Да беше само емотивната болка ќе поминев некако, ама тешко се справувам со физичката. Бадијала ми е и верба и се ако не успеам да го дочекам ни следниот роденден.Те читам и не можам да сфатам што се случува. Се што разбрав е дека не можеш повеќе, зошто?
Мислам дека премногу се потценуваш себеси и не си даваш шанса за да успееш, се што сакаш може да се оствари, само треба да имаш верба во себе, а таа верба треба самата да си ја дадеш, но не пишувајќи постови тука како не можеш, туку да станеш и да се фатиш за работа. Работи, продуцирај, промовирај, не успева обиди се пак, продолжи понатаму, не запирај, никогаш не запирај ниту да земеш здив и кога ќе дојде некој голем потфат ќе ја имаш силата што ти е потребна, зошто ти си паднала и си успела милион пати претходно, а новиот предизвик ќе е шала за тебе. Искрено од срце ти пожелувам, верувај во себе.
Да ама интересно е како се пишува.ДанДи се чита тоа, ги има два, Јунајтед и ФК, стејџли инаф ги гледав два пати последниве денови...Јунајтед играа со мојот омилен клуб ама не успеаа да дадат гол. Има и австралиски филм под тоа име, само не е за фудбал, со крокодили нешто...
Можеш на пример да ја однесиш во ресторан, па после јадење да му речеш на келнерот да и донесе една ружа со некоја добра порака, секако. Ако не можеш да смислиш сам, побарај помош од некој пријател кој се разбира во такви работи. Многу мало и навидум незначајно, ама ти гарантирам дека ќе го памти моментот целиот живот.