Arno dojdoa devojkava od Danska i ovaa sto e po modata...
Ama pak go odnema deteto so bese "neprikosnoven" moderator,od pocetok pa do kraj..
Кој тоа?
Arno dojdoa devojkava od Danska i ovaa sto e po modata...
Ama pak go odnema deteto so bese "neprikosnoven" moderator,od pocetok pa do kraj..
Вака нешто, нели? Ги криеш тетоважите под црни блузи, искинати фармерки, често се смееш (не знам дали секташите се смеат, али претпоставувам дека се намрштени )Многу подобро изгледам од тие двајцата бе, човек никогаш не би рекол дека сум секташ (за разлика од тие двајца ептен се познава секташлукот нивен )
Ти недостасував?Arno dojdoa devojkava od Danska i ovaa sto e po modata...
Вака нешто, нели? Ги криеш тетоважите под црни блузи, искинати фармерки, често се смееш (не знам дали секташите се смеат, али претпоставувам дека се намрштени )
пс. го ставив тука мислењето за да не идам офф топик таму
А не не таков изнуден. ВистинскиУценувај некој од постоечките форумџии... „Или ќе бидеш фан на Милан или 5 казнени поени“ и онака добро оди тоа во Македонијава
Ех, и тебе да не може да ти се погоди.А не не таков изнуден. Вистински
Ај повели да прочитам што имаш да кажеш за Милан : ))Ех, и тебе да не може да ти се погоди.
Ај ја ќе бидам „вистински“ За твој мерак
Се фати глувчето во стапицатаАј повели да прочитам што имаш да кажеш за Милан : ))
Доста е и трудот што си го вложил за да изгуглаш. Те прогласувам за ФАНСе фати глувчето во стапицата
Па, Милан... Милан... основан е во 1899 и, и.... и
Не ме бива за гуглање и напоредно составување реченици у тит тит тит
Не бидува од мене фан
Не навивај што да ти кажам. За кој навиваш сега?А јас па будала за Милан ќе сум навивал.
За тие што не местат.Не навивај што да ти кажам. За кој навиваш сега?