Фан Клуб: Милан

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Се согласувам, но истовремено викам дека е и паметен што замина од Италија. Зошто?
-Па тој е играч за големи натпревари и постигнува голови против големи екипи. Нема време да се замара со клуб4иња во Италија. :D

Таков е Нандо, човек за големи моменти (party)
Милан јако изигра со оној Балотели изгледа виделе дека не го бидува повеќе и си најдоа будали да платат голема пара за него, своерачно го елиминира Ливерпул од полуфиналето на Лига купот против Челзи, прво направи беспотребен фаул после кој му избега Ивановиќ што демек требаше да го маркира пред петерец и ја закуца во гол, кој штетник :rofl

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Таков е Нандо, човек за големи моменти (party)
Милан јако изигра со оној Балотели изгледа виделе дека не го бидува повеќе и си најдоа будали да платат голема пара за него, своерачно го елиминира Ливерпул од полуфиналето на Лига купот против Челзи, прво направи беспотребен фаул после кој му избега Ивановиќ што демек требаше да го маркира пред петерец и ја закуца во гол, кој штетник :rofl

Тој па загревој е... веројатно ќе лета летово.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Конечно победа, 3:1. За малку ќе го погодев резултатот.

Следната сабота дерби на гости против местачите Јуве. Тука очекувам пораз.

Ја утнав темата сабајле. :(

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Вечерва за Пипо е поставен сигурен ултиматум или победа или пак напуштање на клупата.

И нерешениот резултат значи напуштање на клупата за Инзаги.
Конечно. И ова ако е вистина, неколку пати вака читав уште пред три четири кола. И ко за малер денес ќе победат 4:0 за инает да остане, а стварно треба да си иде.

Кутрите тие. Сам себеси да се сожалуваш што си фан нивни.
Десет минути нема, гол примија од Верона бе. Дома. Сега ќе се тегнат да израмнат и така ќе заврши. Значи да си уплател некој цела сезона да завршуваат нерешено ќе си се збогател. Ништо не правиме, ќе си отворам сега една тема за серија Б и ќе си типувам кое место ќе бидат следната година.
Ај бар овој првутосаниот ќе си иде со таков резултат, да се надеваме на тоа едино ако дојде некој да ги оправи, мада и тоа тешко.

Последна промена:

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас ко будала овде сама си пишувам, некој нов да земе да чита срамота само јас ко избегана лупетарам низ темава....
Ама па, еве три кола поминаа како требаше да си иде Инзаги после пораз, и еве четврта последна шанса му е дадена за следната утакмица дека ќе си иде сигурно ако изиграат нерешено или пораз. Последнава со Фиорентина исто ко сите претходно изиграни. Нов состав и јас стварно не знам како ги прави комбинацииве се нови и невидени, а играчите тие се, корисни едвај 4 души, играат ко без душа, исплашени кутрите, ко леб да не им даваат. И пак пораз и пак Инзаги тука. Единствено што е повеќе на број од комбинацииве во составот се шпекулации за кој ќе биде нв тренер и пак се пропаѓа во вода како и шансите дека ќе го видиме Милан погоре од 10то место сезонава. Жалосно, се под стресови сум сезонава поради нив :zelen

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
И јас сезонава еднаш да изгледам една утакмица без да се стресувам цело време и да ме стега срцето. Не дека е битно и нешто ќе смени, ама убаво е да си го гледаш тимот како ти победува, а посебно што си го гледав миленикот кој иначе две сезони беше во зимски сон, конечно да пушти срце и да даде два гола..
Уште едно коло до крај, 10то место и оваа сезона, ама сигурна сум дека веќе од следната ќе си ги гледам во полн сјај, онакви ко што ги знае цел свет, ги паметам јас и треба да бидат секогаш.
9то место пазете се, доаѓа Милан јачи него икад :rofl:rofl