Не сум баш во тек последниов период. Кој дошол?Еве да не барам постари зошто ме мрзи, види ја последната во купот со Парма...
А да не сме оф, виде кој дојде од Рома?
Не сум баш во тек последниов период. Кој дошол?Еве да не барам постари зошто ме мрзи, види ја последната во купот со Парма...
А да не сме оф, виде кој дојде од Рома?
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2015/01/29/8412162/destro-leaves-roma-for-ac-milanНе сум баш во тек последниов период. Кој дошол?
Аа млад напаѓач земале. Добар е овој или ќе се подобри?
Бил добар.Аа млад напаѓач земале. Добар е овој или ќе се подобри?
Значи ќе го оправаме или ова ќе биде уште еден пропаднат трансфер.Бил добар.
Ќе видиме викендов. Ако е како Сусо твој, прво место не бега.Значи ќе го оправаме или ова ќе биде уште еден пропаднат трансфер.![]()
Јас верувам дека добро ќе се покаже, па не може секогаш да промашуваат трансфери.Ќе видиме викендов. Ако е како Сусо твој, прво место не бега.
во втора лига
И јас верувам дека ќе се покаже ако го купат други после МиланЈас верувам дека добро ќе се покаже, па не може секогаш да промашуваат трансфери.![]()
Јас па мислам ќе се покаже ако не местат натпревари.И јас верувам дека ќе се покаже ако го купат други после Милан![]()
Играше во Милан до пред малку, каков златен играч изгубија, играч кој дава голови на Реал и Барселона![]()