Фан Клуб: Милан

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не сум гледал. Деновиве немам седнато на нет да гледам утакмици, смрзнувачка ми е во соба.
Добра утакмица беше? :)
Ептен.
25 мин Менез за 0-1, па кратко после тоа Ел Шарави 0-2, па Роналдо 1-2, па мислам после полувреме беше, па Шарави 1-3, па имаше пенал за Реал, Бензема за 2-3 и крајно Пацини за 2-4. Шарави играч на натпреварот :zelen Ептен само ми беа некако напнати овие од Реал и нервозни...
Знам дека е пријателска ама мене ми се наполна срцето...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ептен.
25 мин Менез за 0-1, па кратко после тоа Ел Шарави 0-2, па Роналдо 1-2, па мислам после полувреме беше, па Шарави 1-3, па имаше пенал за Реал, Бензема за 2-3 и крајно Пацини за 2-4. Шарави играч на натпреварот :zelen Ептен само ми беа некако напнати овие од Реал и нервозни...
Знам дека е пријателска ама мене ми се наполна срцето...
Звучи интересно. Абе пријателска не пријателска, плескањето на Реал е добредојдено. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
B6BSEr5CYAAejyJ.png:large

Ај да видиме што ќе биде...

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Со само еден освоен бод по почетокот на 2015та, изгубени натпревари од Аталанта, Сасуоло и на нив слични и дааалеееечно 9то место време е да се смени нешто и Берлускони како и секогаш и сега проблемот не го гледа во неквалитетот што го има во тимот, т.е играчите купени за 0 пари, земени на позајмици или да не речам од отпад, гледа проблем повторно во тренерот и Инзаги по се изгледа не напушта на крајот на сезонава.
На Милан му престојат два натпревари со Лацио, еден во купот на Италија и еден редовен во Серија А, па една од гласините е дека ако бидат изгубени утакмици Пипо дефинитивно си оди, апа другите муабети се дека без разлика на се ќе биде заменет на лето. Е сега, најверојатно новиот тренер ќе биде Лучијано Спалети иначе некогашен тренер на Рома и Зенит. Тоа е тоа друго ново нема :)
http://vesti.mk/news/4373610/spaleti-na-leto-ke-go-zameni-inzagi

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Хоуп, батали италијански фудбал, мафии и местења, преориентирај се на Премиер Лига да видиш што е забава (party):zelen

Него слушнав шокантна информација дека Торес им дал два (повторувам два!!!) гола на Реал Мадрид пред неколку дена :eek:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Хоуп, батали италијански фудбал, мафии и местења, преориентирај се на Премиер Лига да видиш што е забава (party):zelen

Него слушнав шокантна информација дека Торес им дал два (повторувам два!!!) гола на Реал Мадрид пред неколку дена :eek:
И шанса имаше за хет трик. Реков јас само неколку клубови му одговараат него. Поточно два, Ливерпул и Атлетико.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753

Дoбрo ми е сo итaлијaниве бaш ми е зaбaвнo. Не ги мењaм, дoјди префрли се ти :D
А Тoрес мислaм нa тoa и ќе oстaне. :(