Не сум баш во тек последниов период. Кој дошол?Еве да не барам постари зошто ме мрзи, види ја последната во купот со Парма...
А да не сме оф, виде кој дојде од Рома?
Не сум баш во тек последниов период. Кој дошол?Еве да не барам постари зошто ме мрзи, види ја последната во купот со Парма...
А да не сме оф, виде кој дојде од Рома?
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2015/01/29/8412162/destro-leaves-roma-for-ac-milanНе сум баш во тек последниов период. Кој дошол?
Аа млад напаѓач земале. Добар е овој или ќе се подобри?
Бил добар.Аа млад напаѓач земале. Добар е овој или ќе се подобри?
Значи ќе го оправаме или ова ќе биде уште еден пропаднат трансфер.Бил добар.
Ќе видиме викендов. Ако е како Сусо твој, прво место не бега.Значи ќе го оправаме или ова ќе биде уште еден пропаднат трансфер.
Јас верувам дека добро ќе се покаже, па не може секогаш да промашуваат трансфери.Ќе видиме викендов. Ако е како Сусо твој, прво место не бега.
во втора лига
И јас верувам дека ќе се покаже ако го купат други после МиланЈас верувам дека добро ќе се покаже, па не може секогаш да промашуваат трансфери.
Јас па мислам ќе се покаже ако не местат натпревари.И јас верувам дека ќе се покаже ако го купат други после Милан
Играше во Милан до пред малку, каков златен играч изгубија, играч кој дава голови на Реал и Барселона