Торес дал гол и против Барселона he`s on fire
Што има врска со Милан?
Го заменија Торес со Ферари...
Каков фан си ти човече на Милан, јас да сум тука модератор би ти дала бан од темаТорес дава голови против големи клубови, кои се тие Парма, Удинезе и останата ситна боранија па против нив да погодува, не се замара човекот со нив, Барса и Реал се тие против кои му оди најдобро. А и можеби Берлускони му рекол да не дава голови дека ги местел утакмиците, а Торес можел да му расипе.
Искрено да ти кажам, неколку пати го играв навивачки и секогаш губев заради него. Не знам ама почнувам да миислам дека им носам баксуз.Каков фан си ти човече на Милан, јас да сум тука модератор би ти дала бан од тема
Мислам дека уморен си бил кога си го пишал постов. Премногу долго си се гледал во огледало...Легендата вели дека Милан е во друштво на Интер, Јувентус и Рома. Но не за титула, туку за да се знае кои тимови да ги избегнувате во билтенот.
Не верувам да е така. Јувентус ако победува тоа го прави до кај 70, после тоа не. Слушај ме знам јас.Мислам дека уморен си бил кога си го пишал постов. Премногу долго си се гледал во огледало...
Јувентус да избегаваш да го пишеш? Па нерешено да е до 90та, можеш слободно во живо да си ја ставиш куќата дека ќе заврши утакмицата со нивна победа.
Еве да не барам постари зошто ме мрзи, види ја последната во купот со Парма...Не верувам да е така. Јувентус ако победува тоа го прави до кај 70, после тоа не. Слушај ме знам јас.