Каков е овој куп и како се одбира кој да игра?Денес почнува Ауди купот, во 18:15 Реал Мадрид со Тотенхем и 20:45 Милан и Баерн. Да си гледате.
Каков е овој куп и како се одбира кој да игра?Денес почнува Ауди купот, во 18:15 Реал Мадрид со Тотенхем и 20:45 Милан и Баерн. Да си гледате.
Ај па и ти во Чет муабети ќе пишувам ее.То ти се дешава традиционално пред почеток на сезона и играат три екипи по едно полувреме. Беа Милан, Јувентус и Интер, Јувентус се откажа и на нивно место е Сасуоло. Милан го победи Интер со 2-1 и Сасуоло после пенали, а Интер и со двете екипи пораз....Чорба.
Тоа на кратко. И лани Милан беше победник и мислам дека после ова ти се залета дека демек којзнае колку добри ќе бидат па почна да навиваш за нив.
Или не?
Е па навивај си и сега за Милан не биди наивен да те премислат да се префрлиш на друга страна па да се каеш после.Ај па и ти во Чет муабети ќе пишувам ее.
Иначе не почнав да навивам за Милан после тоа кога победил, туку дека јас немам некој тим што баш онака ќе си речам ќе навивам за него и готово за никој друг и затоа го одбрав Милан, а и нели за муабет некогаш, иначе тоа купови и слично не знам ништо ни кога има ни кога играат ни кои.
Се знае моето навивање, додека победува тимот за него сум, ако почне да губи не сум.Е па навивај си и сега за Милан не биди наивен да те премислат да се префрлиш на друга страна па да се каеш после.