Абе не се прави будала, јас ти ја преместив затоа е таму. Гледај каде отвараш, а ако правиш намерно тогаш нема спас за тебе.и мојата тема си е во љубов и секс ,незнам што не е јасно тука ??
Абе не се прави будала, јас ти ја преместив затоа е таму. Гледај каде отвараш, а ако правиш намерно тогаш нема спас за тебе.и мојата тема си е во љубов и секс ,незнам што не е јасно тука ??
Океј тоа, ама пак не е точно.Па и возбудата си го направи своето,ама си ја сфатив грешката сега.Па само две години работам како професор.
А според тебе, како мислиш дека треба да биде?Па вака сега мојата внука од прва братучетка е на гости,па таа оди на курс и сакаше да ми го креира потписот.И јас и дозволив.
Sto ke i/mu se desi?Абе не се прави будала, јас ти ја преместив затоа е таму. Гледај каде отвараш, а ако правиш намерно тогаш нема спас за тебе.
За нас секоја глупост е хит. Нова хит серија...Ѓумуш-хит на Балканот... нов хит на стојкостојковски ..Да ти кажам право, уште кога се најавуваше "новиот хит на Влатко Лозаноски", мене баш ме интересираше зошто е така насловот. Кога тоа...
Хитовите од "најголемата музичка индустрија во светот"...За нас секоја глупост е хит. Нова хит серија...Ѓумуш-хит на Балканот... нов хит на стојкостојковски ..
Да не се автобусиве, нема каде да ги слушам хитовиве
Чивте чамче игриво - еве ти одговор.тоа што пишав за интелегенцијата на народите од европа !!