Аман Саладине прати и ти прв поракаПробај сеа?
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Аман Саладине прати и ти прв поракаПробај сеа?
Те познавам?Ќе ти го поедноставам тоа,зошто викаш дека се знаеш за мене и ме познаваш многу добро,а сепак не знаеш вакви прости работи.
Ќе земам за пример двајца од најинтелигентните членови на форумот,Саладин и Electra.
Двајцата се паметни форумски ликови,двајцата имаат секогаш добро формулирани мислења,се разликуваат по тоа што Саладин е повеќе,да речам питом,а Електра сака тук-тек да подбуцне и да употреби сарказам. Но се е тоа у року службе. И никогаш не дошло до расправии.
Наспроти нив двајца си ти.
Капиш?
Кааааааааааај си бе СтазиАзијо : )Децааа.... шо прајтеее, арни стеее?![]()
Ова за мене бешеКааааааааааај си бе СтазиАзијо : )
Aрнисани грипосани : ) не шалу се спава нам се, ти шта радиш : )
Малку само да се навратам околу ова каде што ја спомна ElectraЌе ти го поедноставам тоа,зошто викаш дека се знаеш за мене и ме познаваш многу добро,а сепак не знаеш вакви прости работи.
Ќе земам за пример двајца од најинтелигентните членови на форумот,Саладин и Electra.
Двајцата се паметни форумски ликови,двајцата имаат секогаш добро формулирани мислења,се разликуваат по тоа што Саладин е повеќе,да речам питом,а Електра сака тук-тек да подбуцне и да употреби сарказам. Но се е тоа у року службе. И никогаш не дошло до расправии.
Наспроти нив двајца си ти.
Капиш?
Кога реков у року службе,не мислев на моментот кога влезе во администрација. Мислев општо на нејзиниот форумски ликМалку само да се навратам околу ова каде што ја спомна Electra
Нема да навлегувам околу она за твојата или пак мојата перцепција подетално околу нејзе,за тоа си има посебна тема,,Впечатоци од членови,,
Само ке напомнам дека девојката е од скоро у року службе,и воопшто не е сменета,засега.
Односно се што прави или пишува на ист начин го пишуваше и пред да биде во администрација.
Но секако,тоа е само мое видување,можеби твоето е поинакво.
Иначе како сме,арни по дома?
Те немам исчатано одамна![]()
Сите до еден,добри сме,сполај тиКога реков у року службе,не мислев на моментот кога влезе во администрација. Мислев општо на нејзиниот форумски лик
Одлични еве,се спремаме за фудбал,вие како сте?![]()
Сполај ви и на вас,така и да останетеСите до еден,добри сме,сполај ти![]()