Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Отвори ја прикачената датотека 19908

Да не беа милијардерите, ни Челси, ни Сити ќе видеа титула во поново време :D

Њукасл 1927 :D е тоа ти е трпение. Сити секако немаше да види без милијардерите за Челзи не сум сигурен, беа во подем и пред Абрамович, мислам дека беа втори or something...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Њукасл 1927 :D е тоа ти е трпение. Сити секако немаше да види без милијардерите за Челзи не сум сигурен, беа во подем и пред Абрамович, мислам дека беа втори or something...
'99-та биле 3-то место. 2003та ги купил Абрамович и освоија 2ро место, наредната првата титула после точно пола век. Сити такоѓе, ги купија шеиците и бидна нешто. Сеа претпоставувам следни се Астон Вила да ги купат шеици и да освојат ЛШ и ПЛ :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
'99-та биле 3-то место. 2003та ги купил Абрамович и освоија 2ро место, наредната првата титула после точно пола век. Сити такоѓе, ги купија шеиците и бидна нешто. Сеа претпоставувам следни се Астон Вила да ги купат шеици и да освојат ЛШ и ПЛ :D

Не е лошо, 3.место, макар да мислам дека би имале шанси за титула и без Абрамович, за разлика од Сити кој се мотал и низ трета лига во тоа време :)
Астон Вила има освоено ЛШ :franticсамо некако не се привлечни за инвеститорите иако има потенцијал ако се земе големина на градот, фан база, бренд и тие ствари.
Фулам го купи милијардер одамна, го однесе од 4.лига во прва ама толку беше. Ок и финале на ЛЕ, not bad.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мојс многу симпатично човече ми е, така скромен, великомаченик/испосник, сакам да победи вечерва за да не го отпуштат :(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А Портсмут, Вест-Хем јунајтед и Бирмингем? Едно време се држеа средина на премиер лига, после ги снема некако. Портсмут ако не се лажам западнаа во долгови и сеа се борат за опстанок во Лига 2 (четврта му доаѓа)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Четврта се Портсмут си играат дерби со Плимут :kafe
Вест Хем е специфичен, премногу јак за втора а премногу слаб за прва лига, како Мидлзбро порано, in & out.
Одамна ги нема Нотингем, Лестер, Шефилд Венздеј, Чарлтон :( иако Лестер ќе игра догодина во премиер.
Инаку владее мислење дека фанството на Челзи се мултиплицирало после доаѓањето на Абрамович (или Мурињо беше) а на Ливерпул после чудото во Стамбол со Милан. За М.Ј навивала раја шо е секогаш со победниците, неивентивност и тие работи, а хипстери биле фанови на рандом клуб (Кру Александра :D)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да, MicroSD од 2 gb, преку адаптер. Не ми тејнало да сменам картичка и адаптер на истата :)
Пробај само со друг адаптер.
Ама пошо кажа дека ја ставаш во мобилен, и пак ти прави проблеми, најверојатно картичката е (едно 90%) .. така да, менувај ја.