Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кјуел уште игра во Австралија некаде, може со Хески заедно, на светското летово ќе биде последен мохиканец од таа генерација. А им брани Шварцер, мислам дека просек во екипа им е 37 години :cool:

Бергкамп имаше страв од авиони, јаки играчи беа сите. Тепачката во Њукасл меѓу Даер и Боер, два црвени поради тепачка на ограчи од ист тим...:wavespin
Тие времиња се играше многу поразличен фудбал насекаде, не само во ПЛ. Ама тогаш немаше тимови со буџет колку една држава спонзорирани од шеици кои гледаат само профит.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Другар ми има слику сс Хари Кјуел, тежак лузерпулаш е он. Дочека и ја тој, да еду ремет за Јунајтед од фан на Ливерпул
Ама ако, он у његоф триесе и нешто годишан живот не е видеја титулу у Премиер, за разлику од мене, сфака фтора година(просек) од мој живот е закитена сс острофску титулу : ) Ја на мали године се радуеше, а он ни на стари не успеа : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Денес без веза е, само две глобални ѕвезди има, гејмчејнџери да ги наречеме, Меси и К.Роналдо, за разлика од порано кога имаше многу повеќе. Концентрација на пари во неколку лиги, останатите зомби...
А за Ливерпул којзнае, сезонава - дајв по дајв - погача.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
М.Јунајтед имаше јака игра со Бекам, Јорк, Шерингем и остали, играа добар фудбал.
Има и полошо него да се биде фан на Ливерпул, познавам и фанови на Њукасл, не ми се отвара википедија да видам кога биле последен пат шампиони, археолошки наоди ќе треба да се бараат, едвардијанско доба :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
М.Јунајтед имаше јака игра со Бекам, Јорк, Шерингем и остали, играа добар фудбал.
Има и полошо него да се биде фан на Ливерпул, познавам и фанови на Њукасл, не ми се отвара википедија да видам кога биле последен пат шампиони, археолошки наоди ќе треба да се бараат, едвардијанско доба :zelen

List of English football champions   Wikipedia  the free encyclopedia.png

Да не беа милијардерите, ни Челси, ни Сити ќе видеа титула во поново време :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Имам проблем со фотоапаратот. Не ми ги дава сликите кога сакам да пристапам кон нив преку usb кабел. Или па закочува додека ги гледам во апаратот. Проблемот да е до мемориската?
Ќе прикачуваш селфи? :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ќе прикачуваш селфи? :D
Не :) Премногу бушав и брадосан сум за селфи. Ќе дојдат од владата за да ми понудат уога во некој нов филм од Манчевски каде што ќе играм некој војвода. :D
Ме боли половината плата што ја дадов за него. :p

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не :) Премногу бушав и брадосан сум за селфи. Ќе дојдат од владата за да ми понудат уога во некој нов филм од Манчевски каде што ќе играм некој војвода. :D
Ме боли половината плата што ја дадов за него. :p
Јас се мислам дал да се фотнам до лавот што ми е нацртан на ѕид во куќата што ме кошташе две плати :p