Алхемичарот од Пауло Коељо. Околу 200 денари, совршено ти одговара на описов.
Има некоја книга за младиот А.Кроули? Нешто како Том Соер и Хаклбери Фин... Алистер и Виктор Нојбург и нивните палавштини?
Алхемичарот од Пауло Коељо. Околу 200 денари, совршено ти одговара на описов.
Читај книги од Кроули, ако те интересира неговиот живот.Има некоја книга за младиот А.Кроули? Нешто како Том Соер и Хаклбери Фин... Алистер и Виктор Нојбург и нивните палавштини?
Појаснување околу реченицава ако може? Не ме сфаќај грешка, немам никаква задна намера само што не ја разбирам, особено подвлечениот дел.На база на тоа потоа ги злоставувал, психички и физички ги измачувал, а потоа со секоја нова жртва и ги убивал.
И тоа не бива значи? А што е работава со ногата? Дијагноза?@LittleButterfly
Вечерва пробав кетопрофен. Еве 5 саати од тогаш сеуште ме боли ногата. Исто ко да не сум земал.
Откако ќе најдел нови жртви, старите ги убивал.Појаснување околу реченицава ако може? Не ме сфаќај грешка, немам никаква задна намера само што не ја разбирам, особено подвлечениот дел.
Последен пат пред месец дена пак јадев од седмица и дефинитивно заклучив дека хамбургерот е чист грабеж и не вреди за тие пари.Како би изела сега еден хамбургер од 7 ца, една лесковачка од Вили и една тегла еурокрем ама нема, не смеам