Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Освен за Ресен, мислев да отворам тема и за Берово но после санкцијата поради отварањето тема за Преспанскиот бисер (!?), претпоставувам дека за тема за малешевската метропола следи бан...
Којзнае шо ќе се деси ако отвори човек тема за Јурумлери...
Љипкове треба прво. А замисли да отвориш тема за Лева Река. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пак избори - а народот, ист... (puke)

Мора да има избори, зарем браќата масони залудно го основаа Јуес Конгресот, пред тоа било таксејшн витаут репрезентејшн.:)
Е сега никогаш не разбрав како може човек да биде истовремено владеен (власт,владеење/government,governed) и слободен... мора нешто да згрешиле браќата масони...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Последен пат пред месец дена пак јадев од седмица и дефинитивно заклучив дека хамбургерот е чист грабеж и не вреди за тие пари.
Вили беше океј ама не знам последните два пати коа јадам од кај нив некако почнаа да ми потфрлаат.
Е еурокрем не сум јадел одамна:)
Јас последниве неколку години немам јадено ни од вили ни од 7 ца, а еурокрем јадев пред месец дена така нешто е не цела тегла.
За 7 ца знам дека се чист грабеж само лебчето им чини па и малку компирите, а месото и кечапот (puke) ама ете ми се пријаде може пошто доста време немам јадено па да видам дали го имаат истиот вкус, а лесковачка не ни имам јадено многу таму па немам некое мислење за нив но ете и тие би сакала да ги пробам пак почна да ми недостига таа храна. Но ако би го изела сето тоа или барем пола после цел живот ќе се каам па затоа само ќе си фантазирам, а може и да сонувам како јадам. :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како да влезам во главата на едно машко т.е како да разберам што мисли, сака планира?

Саа ќе ти кажам. Му го сечиш горниот дел од черепот, го отстрануваш и го тргаш на страна во сад со дестилирана вода. После земаш електроди и го приклучуваш на монитор и звучници. И ќе знаеш што мисли преку слики и звук. Откоа ќе дознаеш ќе ги отстраниш електродите и ќе го зашиеш черепот пак. Само пази имаш одредено време дур не му го спржиш мозокот : D

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Саа ќе ти кажам. Му го сечиш горниот дел од черепот, го отстрануваш и го тргаш на страна во сад со дестилирана вода. После земаш електроди и го приклучуваш на монитор и звучници. И ќе знаеш што мисли преку слики и звук. Откоа ќе дознаеш ќе ги отстраниш електродите и ќе го зашиеш черепот пак. Само пази имаш одредено време дур не му го спржиш мозокот : D
:rofl:rofl:roflлуд си стварно, :rofl да пробам прво на тебе да видам дали функционира или гарантираш функционалноста? :D

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
A ja не давам да ми буричкаат по мозокот. : )
Абе па и ти брзо ќе биде и ништо нема да осетиш ниту приметиш е сега може малце косата ќе ја немаш ама немај гајле ќе порасне нова :D

Feline

Истакнат Член
18 февруари 2014
15
12
113
Notice, не мора да му го сечеш черепот, доволни се две дупчиња од левата и десната страна. Проверено. :D
Да додадам дека на типот ќе му се подобри меморијата од електродите. Значи и не е се така црно по него.

existence да не те дрма silence of the lambs fever?
nerd.gif

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Notice, не мора да му го сечеш черепот, доволни се две дупчиња од левата и десната страна. Проверено. :D
Да додадам дека на типот ќе му се подобри меморијата од електродите. Значи и не е се така црно по него.

existence да не те дрма „silence of the lambs fever"?
nerd.gif
Па и не е Silence of the lambs. Повеќе е Hannibal : D

Feline

Истакнат Член
18 февруари 2014
15
12
113
Па и не е Silence of the lambs. Повеќе е Hannibal : D

Пу! Таман мислев да едитнам, си ме преварил.
Да ти пратам еден поздрав или не... :rolleyes:

Ај ќе ти пратам (еве сега не потенцирам од кој дел е, да не се изнервирам пак :D).

• Ми се допаѓа
Реакции: existence