Чет муабети (ти реков-ми рече)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Господине буцкало.
Неможе секој како тебе да чита површно она што сака,а она што не сака да го чита длабински.
Во овој случај јас прочитав се со ист ,,интензитет,,.
Ти како што гледам едниот дел си го прочитал длабински,штом си донел заклучок дали е важна или не.
А другиот дел,за да разбиваш монотонија или што би рекол ти,за да имаш што да се боцкаш си го сместил на репертоарот за читање површно само ради тоа што некој не чита како тебе....или пак кој знае зошто.:)
Не не,јас многу убаво го прочитав коментарот,секој дел исто. Посочи ми кој дел јас го прочитав површно,и кажи ми зошто мислиш така?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не не,јас многу убаво го прочитав коментарот,секој дел исто. Посочи ми кој дел јас го прочитав површно,и кажи ми зошто мислиш така?

Сам рече дека си прочитал површно.
Кој дел ти го виде дека е употребен за боцкање.
Тоа што прашав од кај е сигурен и дека е ороспијче девојчето?
Значи ако јас барам дел за боцкање еквивалентен си на мене штом се фати за прашањето.:mstickle
Не очекувам да признаеш.
Ќе следува нешто во стилот дека мора некогаш и ти да им покажеш на боцкалата како е кога ги боцкаат.
Или нешто во тој стил.
Само што тука постои огромна разлика што кога ти тоа го правиш не секој го смета за боцкање исто како и ти.
Не е виша математика....не е дискусија....не е ни во рема за дискусија...но ете ти нарекувај ја празна дискусија иако е нешто сосема трето..петто.
Кога веќе тој не тангира,а ти истангира,ке ми кажеш дали девојчето тоа ја прави ор****ја? :D
А веќе почна да ѕирка и супермен.:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Сам рече дека си прочитал површно.
Кој дел ти го виде дека е употребен за боцкање.
Тоа што прашав од кај е сигурен и дека е ороспијче девојчето?
Значи ако јас барам дел за боцкање еквивалентен си на мене штом се фати за прашањето.:mstickle
Не очекувам да признаеш.
Ќе следува нешто во стилот дека мора некогаш и ти да им покажеш на боцкалата како е кога ги боцкаат.
Или нешто во тој стил.
Само што тука постои огромна разлика што кога ти тоа го правиш не секој го смета за боцкање исто како и ти.
Не е виша математика....не е дискусија....не е ни во рема за дискусија...но ете ти нарекувај ја празна дискусија иако е нешто сосема трето..петто.
Кога веќе тој не тангира,а ти истангира,ке ми кажеш дали девојчето тоа ја прави ор****ја? :D
А веќе почна да ѕирка и супермен.:giggle
Никаде не реков дека сум прочитал површно. Те молам посочи го коментарот каде што јас сум го изјавил тоа.
Делот со ороспијата.
Не сум еквивалентен на тебе,сама имаш кажано дека сме различни.
Го имам прочитано ова милион пати,ми здосади. И да признаам и да не признаам исто ти се фаќа на тебе.
Не,нема.
Не,јас не боцкам никого,јас бев доволно добар да ти објаснам она што се правиш дека не го сфаќаш,т.е зошто ја нарекува ороспииче.
Не,не ја прави ороспииче тоа што не сака да работи зошто татко и веќе доволно и дава пари. Но не за сите ороспииче означува исто нешто,т.е поим за сексуалност. Многу често се кажуваат такви погрдни зборови кои целат на некој друг нејзин голем недостаток. И тебе ти е повеќе од јасно зошто тој збор е таму ставен,што означува и сето тоа.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Никаде не реков дека сум прочитал површно. Те молам посочи го коментарот каде што јас сум го изјавил тоа.
Делот со ороспијата.
Не сум еквивалентен на тебе,сама имаш кажано дека сме различни.
Го имам прочитано ова милион пати,ми здосади. И да признаам и да не признаам исто ти се фаќа на тебе.
Не,нема.
Не,јас не боцкам никого,јас бев доволно добар да ти објаснам она што се правиш дека не го сфаќаш,т.е зошто ја нарекува ороспииче.
Не,не ја прави ороспииче тоа што не сака да работи зошто татко и веќе доволно и дава пари. Но не за сите ороспииче означува исто нешто,т.е поим за сексуалност. Многу често се кажуваат такви погрдни зборови кои целат на некој друг нејзин голем недостаток. И тебе ти е повеќе од јасно зошто тој збор е таму ставен,што означува и сето тоа.

Штом ти тврдиш дека ми е јасно,во ред јасно ми е.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Дека те иритира тоа што постојано ти ги цитирам размислите и барам објаснувања :)
На теми што ми се интересни, нормално... Нели е така?
Уживај,опушти се и пливај!
Законите си ги знаеш и повеќе од тоа не ти треба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Уживај,опушти се и пливај!
Законите си ги знаеш и повеќе од тоа не ти треба.

Пливам, не секоја риба плива со иста брзина :)
Зошто кажувате на другите што се им треба?
Аман, сите се знаат за другите како и што... ете мене ми треба повеќе, се ми треба мене :)
Може и ти ми требаш мисли му ја!
Освен ако не си мажена или имаш деца!
Немој со тоа: што ми треба што не ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Пливам, не секоја риба плива со иста брзина :)
Зошто кажувате на другите што се им треба?
Аман, сите се знаат за другите како и што... ете мене ми треба повеќе, се ми треба мене :)
Може и ти ми требаш мисли му ја!
Освен ако не си мажена или имаш деца!
Немој со тоа: што ми треба што не ;)
Јас сум погрешна за тоа.
Што тебе ти треба или не,нема што да мислам!
Јас сум само нуркач во длабочините,
не знам да пливам.
За другото ти си знаеш.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Магичарот сите патишта ги прави точни! ;)

Затоа ти ми се давиш тука по темите, не знаеш да пливаш...
Да те научам да пливаш сакаш? Ќе идеме некаде да не не гледаат... :)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Магичарот сите патишта ги прави точни! ;)

Затоа ти ми се давиш тука по темите, не знаеш да пливаш...
Да те научам да пливаш сакаш? Ќе идеме некаде да не не гледаат... :)
Има кој да ме учи,немој да кажуваш што им треба на другите,не е убаво така.
Тек почнувам да пливам,теоријата е веќе помината,ќе ти ја поклонам ако сакаш.
Фино запакована со машничка.
Омилена боја?
Да погодам?

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Има кој да ме учи,немој да кажуваш што им треба на другите,не е убаво така.
Тек почнувам да пливам,теоријата е веќе помината,ќе ти ја поклонам ако сакаш.
Фино запакована со машничка.
Омилена боја?
Да погодам?
Не реков што ти треба, реков дали сакаш да те научам да пливаш... има ко да те учи? :eek Кој? Кажи му име... кој? Ајде кажи кој... баш сакам да видам од кој учиш...:nerd
Кажи ајде, кој тоа ти толку за учител го зеде за пливање да те учи... :):svirka
Тек си почнала... е па добро.
И да...

Имам премногу книги и работа за сработување... но ако вредат како што велиш, може да се договориме :)
Омилена боја, ете како што ми е аватарот (sun)