Ја се исприќавам за испадот али не беше сфатено како што уствари беше кажаноТоа е тоа, welcome back
Ја се исприќавам за испадот али не беше сфатено како што уствари беше кажаноТоа е тоа, welcome back
Човек со човек биваЈа се исприќавам за испадот али не беше сфатено како што уствари беше кажано
Мoже сaмo aкo нaпрaиш буквaлен скриншoт.@Saladin може ли у темата за мостови да стаам мост од World of Warcraft ? Има еден закон дрвен мост
Еднаш една цела зима ги хранев со пченица и мислам тогаш ги освоив. Кај тебе има голема конкуренција на различни видови на птици за храната кај мене овие преовладуваат и од раце јадат, имам ситуации уште лебот им го дробам а овие од рака ми земаат дали некој ги гледал па ги пуштил на слобода или ептен сум ги навикнала не знам. Туку да му наместиме едно гулабче на дебелото ем така ќе се продолжи родот на шарените (од кај мене) на друг простор и друг воздух.
Хахаха во целата работа бар малку рима има и морам песнава да ја објавамОбично се одгледувани па или ќе ги пуштат или ќе избегаат и ќе се размножат.
Не ја бидува таа работа овие се фанатично моногамни а настрана тоа и расисти, не се парат со други врсти затоа се сите исти
Хахаха во целата работа бар малку рима има и морам песнава да ја објавам
Да им ја пушташ на гулабите
Уште да се имаше желба за учењеШојма бе дечки ? Шубо времето за со спуштени ролетни да си учиш