@Outrider мачорче не ме уљандисвај, пиши почесто, а ептен ми се бендисва шо глумиш главен и викаш тука да пишиме.
Бацкиии .
Ами некој мора и то да го прај, посебно праф маш, се исчуручифме порано дедофци барем по два пати гинеле во ратот....
@Outrider мачорче не ме уљандисвај, пиши почесто, а ептен ми се бендисва шо глумиш главен и викаш тука да пишиме.
Бацкиии .
Имаш право за тоа, но што мислиш, може ли медицината да направи лек за овие двајцава овде @Mnogo Bitno и @Ѕвездичка ...абе бојно поле го направија форумов, љубовни копја се кршат тука...претераа веќе со препукување во јавност Дај кажи им да смират тензии малкуКаква медицина има денес може да ти направат ако сакашD
Имаш право за тоа, но што мислиш, може ли медицината да направи лек за овие двајцава овде @Mnogo Bitno и @Ѕвездичка ...абе бојно поле го направија форумов, љубовни копја се кршат тука...претераа веќе со препукување во јавност Дај кажи им да смират тензии малку
ЛеЏендо.. ам как ти текна жити сеХраброст е да кажеш не пред олтар
Искрено не ми текнува во тој момент што се ми се вртело низ глава за да произлезе тоа но памтам една случка кажана од една моја професорка.ЛеЏендо.. ам как ти текна жити се
Тоа јес да е храбро али некако нереално.. шо знам на денешницава полесно им е да се земат и за скоро да се раЗведат отколку да стават со време крај.. а храбар треба да си и да излезеш од долга врска.. и тука треба многу храброст.. ко ќе видиш за секоја одлука треба храброст
свит дримс
А да ни кажеше која е дефиницијата штом знаеш дека постои...Си има дефиниции што е секс а што е водење љубов
Нема да ни каже. Не постои дефиниција од два збора.А да ни кажеше која е дефиницијата штом знаеш дека постои...
Нема да ни каже. Не постои дефиниција од два збора.
Прочитај си самаА да ни кажеше која е дефиницијата штом знаеш дека постои...