Како мајка ти исто.![]()
Сигурно не те родил крокодил. Имаш мајка и е разработена ко мене, растурена е секојдневно.Немам мајка така да треба да смислиш нешто појако![]()
Сакам да го прашам @Outrider зошто не ми го честита празнико и од шо не е задоволен. Јас готвам, перам, пеглам и тракторо од дедо ми наследство шо беше Џондир му го поклонив пред свадбата. Немој маче мое да ме уљандисваш вака, оти ќе бегам и јас по меани секоја вечер![]()
![]()
Многу треба да е пажљив чоек со жена, ако почни да и честита све ќе се уобрази жената и отиде куќата на тапан, ќе се сулај.
Пљус тије празничишта западни не чинат, само арчој и борчој прат, се научиле секој ден празник некаков, дедо ми ако трошеше така немаше да собери сто напољони.
Супер. Еве ти 7 разработени поени од мене.Сигурно не те родил крокодил. Имаш мајка и е разработена ко мене, растурена е секојдневно.
А некој невин, неразработен поен ти се наоѓа!?Супер. Еве ти 7 разработени поени од мене.
Ех на времето тебе вака кога ти делев казнени.А некој невин, неразработен поен ти се наоѓа!?
Поради дилајлава и тема дури затворивте(наместо него)![]()
Ехххх, да знаеш само колку ми недостасува тоа време..еххххххххх....Ех на времето тебе вака кога ти делев казнени.
Ако сакаш да го повториме??Ехххх, да знаеш само колку ми недостасува тоа време..еххххххххх....