Како мајка ти исто.
Сигурно не те родил крокодил. Имаш мајка и е разработена ко мене, растурена е секојдневно.Немам мајка така да треба да смислиш нешто појако
Сакам да го прашам @Outrider зошто не ми го честита празнико и од шо не е задоволен. Јас готвам, перам, пеглам и тракторо од дедо ми наследство шо беше Џондир му го поклонив пред свадбата. Немој маче мое да ме уљандисваш вака, оти ќе бегам и јас по меани секоја вечер
Многу треба да е пажљив чоек со жена, ако почни да и честита све ќе се уобрази жената и отиде куќата на тапан, ќе се сулај.
Пљус тије празничишта западни не чинат, само арчој и борчој прат, се научиле секој ден празник некаков, дедо ми ако трошеше така немаше да собери сто напољони.
Супер. Еве ти 7 разработени поени од мене.Сигурно не те родил крокодил. Имаш мајка и е разработена ко мене, растурена е секојдневно.
А некој невин, неразработен поен ти се наоѓа!?Супер. Еве ти 7 разработени поени од мене.
Ех на времето тебе вака кога ти делев казнени.А некој невин, неразработен поен ти се наоѓа!?
Поради дилајлава и тема дури затворивте(наместо него)
Ехххх, да знаеш само колку ми недостасува тоа време..еххххххххх....Ех на времето тебе вака кога ти делев казнени.
Ако сакаш да го повториме??DЕхххх, да знаеш само колку ми недостасува тоа време..еххххххххх....