Замисли прегратка (читај кула), потоа замисли солзи (читај паѓаат на земјата), меѓу другото (замисли)..@incognito каква е таа кула од солзи бе брат ? Ајде не заебавај, можеш ти подобро од тоа
Замисли прегратка (читај кула), потоа замисли солзи (читај паѓаат на земјата), меѓу другото (замисли)..@incognito каква е таа кула од солзи бе брат ? Ајде не заебавај, можеш ти подобро од тоа
Замисли прегратка (читај кула), потоа замисли солзи (читај паѓаат на земјата), меѓу другото (замисли)..
Good girlНе замислувам ништо, само сакав да видам што ќе одговориш
Моите мачки не јадат врапци, малку месо имале викаат.Мене ми се случи нешто слично пред извесно време со врапче дали беше болно или нешто ама не леташе, не мрдаше само си стоеше така на стомак чудно го зедов со картон клукна некоја трошка после го снема си викам има одлетано, не беше паднато долу ќе го видев а превисоко е за да го нашол мачор, симпатични створења и после ми влезе во умот некако и гледав на вики за врапци и барав слики по нет и сега се опседнав со тоа не е на арно...
Не можеш општо да зборуваш зошто веројатно не ги знаеш сексуалните искуства на сите у градов@Solstice јас никаде не се спомнав, општо зборувам.
Моите мачки не јадат врапци, малку месо имале викаат.
Не можеш општо да зборуваш зошто веројатно не ги знаеш сексуалните искуства на сите у градов
Ама зошто се мажите криви за тоа што жените сакаат да глумат оргазам? Зошто би бил маж крив ако жена му не седне да разговара со него за тоа што сака во сексот уопште? Или полесно и е да глуми и после мажите се криви?Можам зошто научно е докажано тоа што го напишав, штета што многу жени глумат дека доживуваат оргазам, е тоа е веќе за загрижување.
Ама зошто се мажите криви за тоа што жените сакаат да глумат оргазам? Зошто би бил маж крив ако жена му не седне да разговара со него за тоа што сака во сексот уопште? Или полесно и е да глуми и после мажите се криви?