Чет муабети (ти реков-ми рече)

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мене ми се случи нешто слично пред извесно време со врапче дали беше болно или нешто ама не леташе, не мрдаше само си стоеше така на стомак чудно го зедов со картон клукна некоја трошка после го снема :place си викам има одлетано, не беше паднато долу ќе го видев а превисоко е за да го нашол мачор, симпатични створења :unsure и после ми влезе во умот некако и гледав на вики за врапци и барав слики по нет и сега се опседнав со тоа :(:x не е на арно...
Моите мачки не јадат врапци, малку месо имале викаат. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Моите мачки не јадат врапци, малку месо имале викаат. :)

Некои не јадат, некои избегаваат птици и животинки кои се понашаат `чудно` еднаш стаорец еден се клатеше наоколу и мачор дојде го помириса и си отиде, изгледа не јадат ако пленот е болен, може да им пренесе и нив... а има и родени ловци имав пар мачки, мајка и ќерка тие ловеа све, не простуваа на ништо (party)некои пак ги мрзи:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Не можеш општо да зборуваш зошто веројатно не ги знаеш сексуалните искуства на сите у градов :D

Можам зошто научно е докажано тоа што го напишав, штета што многу жени глумат дека доживуваат оргазам, е тоа е веќе за загрижување.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Можам зошто научно е докажано тоа што го напишав, штета што многу жени глумат дека доживуваат оргазам, е тоа е веќе за загрижување.
Ама зошто се мажите криви за тоа што жените сакаат да глумат оргазам? Зошто би бил маж крив ако жена му не седне да разговара со него за тоа што сака во сексот уопште? Или полесно и е да глуми и после мажите се криви?

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ама зошто се мажите криви за тоа што жените сакаат да глумат оргазам? Зошто би бил маж крив ако жена му не седне да разговара со него за тоа што сака во сексот уопште? Или полесно и е да глуми и после мажите се криви?

Прашај некоја што глуми :rofl:rofl