Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Најди ми пет мислења каде сум имал грешка, после можеш да кажеш дека сум неписмен. Додека не најдеш, јас можам да те научам да пишуваш за да не изгледаш смешно.
Не разбирам иначе. Што ќе си видам пак?

А некои немаат попаметна работа, па откако ги банирале затоа што пишувале глупости, земале направиле нов јузер и пак почнуваат со истите глупости. Милиони смајлиња, слики, глупи муабети, мешање во секој муабет само колку да се пише нешто и се тоа испратено со смајли кое се гази од смеење.
Вакви учители ко тебе срцка за со лопата ги има знаеш? ;)
Не ми се прај многу многу паметен зошто си толку закржлавен во мозокот што едно те исто го пишуваш за нас јузерите со смајлињата и со не знам ти што. Јас правам како мене ми е убаво а ако ти боде очи слободно премини на следен коментар, а можеш и да останеш.. Патем и да искоментираш нешто вака интересно. Не е лошо тоа, го вежбаш речникот.. Мали, Од**би! и не замарај веќе ;):*

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Вакви учители ко тебе срцка за со лопата ги има знаеш? ;)
Не ми се прај многу многу паметен зошто си толку закржлавен во мозокот што едно те исто го пишуваш за нас јузерите со смајлињата и со не знам ти што. Јас правам како мене ми е убаво а ако ти боде очи слободно премини на следен коментар, а можеш и да останеш.. Патем и да искоментираш нешто вака интересно. Не е лошо тоа, го вежбаш речникот.. Мали, Од**би! и не замарај веќе ;):*
Прочитај се и сама и ќе видиш дека не си баш писмена.

Прво, ако некој е закржлавен тогаш тоа сте вие две. Едната веќе во години, а земала пишува глупости како некое детенце од 10 години, а ти па си земала на неа се огледуваш и ми кажуваш колку сум закржлавен и што ќе сум добиел. Тоа може да значи само едно, дека вие двете сте забегани.
Јас можам да се правам паметен, ти не можеш бидејќи не си. Исто и таа другата.

Второ, јас те прашав што ќе си видам пак, бидејќи ти така кажа. Ама наместо одговор јас добив голем број на глупости. Ете уште еден доказ дека си иста како орхидејата, или поточно твојот идол. Го избегнуваш секој одговор, само за да пишуваш глупости.
Ќе се фатиш за еден збор и околу него се вртиш, наместо да дадеш одговор на прашањето што ти го поставиле.

Трето, мали можеш да му викаш на некој другар, мене не ме знаеш и не знаеш колкав сум. Можеби сум три пати постар од тебе. И ако некој треба да го вежба речникот тоа си ти. Нема ништо полошо од женско што му кажува на некој да одеебе и што пцуе, а гледајќи што пишуваш ти си баш таква, што значи ти треба да поработиш на речникот за да не изгледаш како невоспитана.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ова е повеќе како шега. :)
Решив да експериментирам со правилото дека "да не биде цел quote/реферат/строфа", а во исто време да биде "...поинтересна или помистична...". Да, сликата е против правилата, но во исто време резултатот е постигнат.
Сите материјали кои сум користел се на MissChievous. Тоа е повеќе од јасно.
Салют.
Опериран е од хумор, сериозен е премногу. Сега му е тежок период, да се биде или не. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec