Таа е сигурно. Тоа смајлињата, темине во Религија, зборовите и се исти, се е исто, милион посто е таа.
Чул те Годпод!!
Таа е сигурно. Тоа смајлињата, темине во Религија, зборовите и се исти, се е исто, милион посто е таа.
Долга и широка молим лепоД`лга е раката ГоспоТова
Ова неписменоста ја префати од неа или таква си?Чул те Годпод!!
Од тебе научив некултурно да се однесувам. Неписменоста од тебе ја превземав. Ех што да правам мора и од тебе нешто да се извлече. Од најчурукот на форумовОва неписменоста ја префати од неа или таква си?
Ми потребала тука, среќа ја снема мирно беше, сега еве ја пак дошла.
Најди ми пет мислења каде сум имал грешка, после можеш да кажеш дека сум неписмен. Додека не најдеш, јас можам да те научам да пишуваш за да не изгледаш смешно.Од тебе научив некултурно да се однесувам. Неписменоста од тебе ја превземав. Ех што да правам мора и од тебе нешто да се извлече. Од најчурукот на форумов
А бе уште малку ни треба ќе си видиш ти пак ...
А некои немаат попаметна работа, па откако ги банирале затоа што пишувале глупости, земале направиле нов јузер и пак почнуваат со истите глупости. Милиони смајлиња, слики, глупи муабети, мешање во секој муабет само колку да се пише нешто и се тоа испратено со смајли кое се гази од смеење.Некои луѓе сами се местат а после Цацко им е крив
Отвори ја прикачената датотека 26495