Е што да се препелкам,ваков феномен е задоволство да го имаш,но незнам,а и чудно е на каква справа има вежбано?Очигледно многу вежбала,за да го достигне ова ниво.
Гледаш дека и ИПоповски и лајкнал, дух који хода...значи дека се супер@violetmoon.. ноктите ти се закон. свака част ко мојте да носите толкави нокти и ти и многу ко тебе..
ја сакам да ми се средени ама кратки не можам да се замислам со толкави
имаш и тетоважа ако не се лажам?
Абе какво задоволство да го имаш, уплав ќе добиеш...можено е и да си останеш без еден дел од телотоНавистина на Што ли вежба женава??Е што да се препелкам,ваков феномен е задоволство да го имаш,но незнам,а и чудно е на каква справа има вежбано?Очигледно многу вежбала,за да го достигне ова ниво.
Сепак ти благодарам што си помислил/а на мене..
уу свашта.
Па можи го палат чоекот големи нокти.. Можи сака тетоважи по грбот.. шо викаш ти? нели, прав мачо мен а?Гледаш дека и ИПоповски и лајкнал, дух који хода...значи дека се супер
Би сакала да е таа ама чинам не е. за моја несреќа, а твоја среќа!!Оваа misterija е дива орхидеја, 10000%.
Фала ти мало, не пречи должината на ноктите кога ќе се навикнеш на неа, а јас навикната сум одамна.@violetmoon.. ноктите ти се закон. свака част ко мојте да носите толкави нокти и ти и многу ко тебе..
ја сакам да ми се средени ама кратки не можам да се замислам со толкави
имаш и тетоважа ако не се лажам?
Не знам дали е таа, ама е некој што е од поодамна на форумот гарант, штом спомна дека и.поповски е дух тука.Оваа misterija е дива орхидеја, 10000%.
Таа е сигурно. Тоа смајлињата, темине во Религија, зборовите и се исти, се е исто, милион посто е таа.Не знам дали е таа, ама е некој што е од поодамна на форумот гарант, штом спомна дека и.поповски е дух тука.