Ме трогна со постов.Опериран е од хумор, сериозен е премногу. Сега му е тежок период, да се биде или не.
Ме трогна со постов.Опериран е од хумор, сериозен е премногу. Сега му е тежок период, да се биде или не.
Што за тебе значи машко, тачније у овој случај??хаха..излезе дека на форумов само Цорки е машко
Клипчето беше наменето за машки а само еден машки лајк имам..хахаххаа..малку шега бре Македонче, сите сте многу озбилни...Што за тебе значи машко, тачније у овој случај??
Не сме маќе озбилни, само прашав <3333Клипчето беше наменето за машки а само еден машки лајк имам..хахаххаа..малку шега бре Македонче, сите сте многу озбилни...
не треба бе златен да прашаш, треба да гледаш и да лајкнеш..само тоа...Не сме маќе озбилни, само прашав <3333
Како бе на толкава змија да не лајкнеш!не треба бе златен да прашаш, треба да гледаш и да лајкнеш..само т
Златна не мора да лајкнеш ако нешто си гледал. Ко тебе порано имаше еден член исто размислуваше.не треба бе златен да прашаш, треба да гледаш и да лајкнеш..само тоа...