^абе реално ќе го ставев corki, или како и да се чита ама ќе беше во многу категории па ај тебе те ставив [/QUOTE
Така е пријателе,и така ми се дигна повеќе ваквото,рејтингот,откога даде мислење за мене,па уште ако си ме ставил мене како најфраер,ќе требаше автограми да делам по форумот...сепак го ценам твоето мислење замене,но неми значи ништо и да ме пофалеше
Колку жалам што гласав за тебе..но тоа е , нема враќање..незнам во која категорија тебе би те ставила сега??^абе реално ќе го ставев corki, или како и да се чита ама ќе беше во многу категории па ај тебе те ставив
The moderators are users of the forum who are granted access to the posts and threads of all members for the purpose of moderating discussion (similar to arbitration) and also keeping the forum clean.
Ти не згреши, ЈАС згрешивЕден жали што гласал затоа што дозволувам бан, друг затоа што направивме промена и Outrider е модератор во религија и смета дека е грешка.
Чисто онака, по дефиниција: Што е модератор?
Тоа што @alf има проблем со ставовите на @Outrider е друга работа. Јас еве да прашам, дали ако ставевме муслиман за модератор ќе имаше некој проблем, пошто еве атеист модератор е проблем и не смеел да пишува такви ставови? Или ајде повеќе, што треба според тебе да прави еден модератор, што смее и што не смее? Сакам да знам како замислуваш дека треба да функционира тоа.
@corki мала шала, чисто онака информативно
@diva orhideja што толку ти имам згрешено јас, еве кажи тука пред сите.
Сакам да дадам предлог: Ајде сите новогодишни аватари?