За општество пренатрупано со социо-патолошки појави, ново компонирани сексуални ориентации, каде мажите љубат мажи а жените љубат жени, без компромис и респект на половите, контрадикторно делуваат на природата едно големо нешто ќе кажам.
Кој к*р се тие факти дека природата води до хомосексуалност од еволутивен аспект со што ја побивал дарвиновата теорија.
Сите гејци се бранат со оваа изрека потоа кукаат по некој си поголеми права зарем не им е доволна демократијата, слободата на говор и слично. Кој интелегентен човек ќе им дозволи да расте дете со две мајки или два татковци, од секоја гледана точка доаѓаме до заклучок дека нивната метнална матрица е со некој несвојствени контрадикторни идеи, пропаднати филозофски замисли. Згрозен сум од глетката како џган влакнести збрчкани изроди
(Јети), за време на нивниот маскембал, пренаоблечени во затегнати мини сукништа, холахопки да ги прекријат нивните орангутански нозе, перики од типот на стенд ап комедијата на Маријан Ѓорески (дечко дојди да се забавуваме), некој нестилистички шминки со светникави бои, шетат фатени за рака мафтаат на камерите и уште пољубци до публиката интерпретираат.
Глумат заљубени- глумат лудило. Голема грешка направил Купидон кога сакал да ги застрела, не ги погодил во срцето , ги погодил во анусот. Не можам да ја замислам сликата на вонстандардно пенетрирање, тоа не би требало да се практикува ни во различни полови а не пак некој каде на двајцата играчи главниот адут претставува "пиштол".
Кој дегенеризам е едниот да пука а другиот да репетира.
И за женската популација важи истото, маскембал, барок облека, венециански маски, зајачки опаши на нивните секси задници.
Па што ќе ми е некоја таква да ја гледам како жена, девојка, сопруга кога таа обожава секс преку вагинално триење со друга вагина. Па не сакам ни на телевизија а не да претставува конкуренција на интелектуалната маса, каде општо земените ставови се поклопуваат на 90% од популацијата.
Ps. Нема да речам "То треба да се убие" но доколку некој рече, јас ќе аплаудирам.