Фотографираме на тема (прашања, предлози...)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Нема зошто да се забрани учество со стара фотографија ако он ја направил.
Има зошто, и тоа многу, ама несакате да размислите...вас ви е важно само нека се тркалкаат теми а со кој квалитет!???
Стара слика од пред пет години, абе ајде молимте:rofl

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Има зошто, и тоа многу, ама несакате да размислите...вас ви е важно само нека се тркалкаат теми а со кој квалитет!???
Стара слика од пред пет години, абе ајде молимте:rofl
Еве ти направи една нова фотографија со висок квалитет и стркалај ја.

• Ми се допаѓа
Реакции: scarstone

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Зошто би бил проблем ако е стара сликата пет години?
Не ми е јасно Орхидејке, дај појасни се.(wasntme)
Се губи дражта на натпреварувањето....но ако на вас ви е интересно да си ставате едни те исти слики тогаш е ок
Баш ме брига!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Се губи дражта на натпреварувањето....но ако на вас ви е интересно да си ставате едни те исти слики тогаш е ок
Баш ме брига!
Оти едни те исти слики? Што има врска колку е стара сликата ако ја доловува темата?

• Ми се допаѓа

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Еве ти направи една нова фотографија со висок квалитет и стркалај ја.
може, ама само ако има добра тема и критериуми на натпреварот, а за заебанција немам намера јас да се тркалам.

Оти едни те исти слики? Што има врска колку е стара сликата ако ја доловува темата?
Па досадно е нели да се доловува со едно те исто, веке видено, обајатено, старо......

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како мислиш со едно те исто? Јас барем не сум приметил фотографија да се повторила или пак иста тема да се стави.
А натпреварите се чисто од забава, онака да се сподели некоја фотка на дадена тема.

• Ми се допаѓа
Реакции: scarstone and The Tramp

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Како мислиш со едно те исто? Јас барем не сум приметил фотографија да се повторила или пак иста тема да се стави.
А натпреварите се чисто од забава, онака да се сподели некоја фотка на дадена тема.
Епа поради тоа "онака" не ми се допаѓа.Нема креативност, чисто од забава велиш...па оставете ги тогаш и "украдените слики" за кои некој толку крена галама.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Епа поради тоа "онака" не ми се допаѓа.Нема креативност, чисто од забава велиш...па оставете ги тогаш и "украдените слики" за кои некој толку крена галама.
Па поентата е да направиш твоја фотографија, твое дело. Со туѓи перја лесно е да се китиш.

• Ми се допаѓа

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Па поентата е да направиш твоја фотографија, твое дело. Со туѓи перја лесно е да се китиш.
Поубаво ми е да гледам туги перја отколку стари слики на некој од пред пет години и некој ставени по два пати за две години.
Ебати поентата...не терај инает, натпреварот не е воопшто интересен.