Фотографираме на тема (прашања, предлози...)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ок тоа прашав ок е значи на тепка се проценува ,како и да е средивме ја тргнав па нема да има во иднина
Докажи дека е твоја и не е проблем да стои воопшто. Јас ја најдов заштитена со авторски права на профил на шатерсток. Ако е тоа твој профил ондак еве смени ја локацијата на профилот во Macedoina или FYROM или како и да е па слободно учествувај. Ако некој ти ја украл фотографијата, слободно можеш да го тужиш за крадење авторски права.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Така е другарче али да не идеме во детањи толку ,те разбирам ,онака ја ставив не со цел да има некакви реакции ;)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Така е пријателе во право си , уживај ;)
Брат, он е у право но ти не си. Минатиот пат убаво нагласивме дека ќе следуваат казнени за оној кој ќе ги прекршува правилата.
Во воведниот пост на темата е нагласено правилото и покрај тоа што не е од вчера па да не го знаеш. Го знаеш правилото и свесно го прекршуваш. Како бонус си признаваш дека си направил грешка, бараш да ти се докаже како дознаваме дали сликата е твоја или превземена од нет, а потоа го бришиш мислењето.
Но правилата мора да се почитуваат, а и не се многу и не се сложени за да не се испочитуваат за да има некаков ред и смисла. Афродита си доби казнени, но и ти ќе си добиеш. Правилата се за сите исти, а фотографијата избришана после откривањето дека е превземена од нет не продолжува во натпреварот.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Prvo ne mi zameruvajte sto pisuvam sega lat, ok kazav i ja povlekov neznam sto tolku frka praite ,ni na kraj pamet onaka ja staviv mi kazaa i ja simnav ,imam nekoja zabrana i ne mislev deka nema da ideme do toj stepen ?!
Mislam deka nema i za ova seka da me blokiraat ??

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
хаха телепатија или да? Помислив пред некој ден дека птици би била интересна тема за фотографии. Сега уште да снимам некоја чавка и ќе се пријавам. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да имаше претходно во темата споменик со птица горе. гарант прво место ќе беше:rofl
Птици или птица е темата??? Ма супер е!:)
Кој како сака така нека си слика, не се противам на тоа. Битно е да се држи кон темата, а дали ќе биде една или повеќе птици воопшто не е важно.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
не знам како се трга датата :D

z9GunQR.jpg
Јас би забранила такмичење со слики стари пет и кусур години!