Не знам што ти е целта со сликата, којзнае колку пати е кажано дека на натпреварите се учествува со СВОЈА фотографија. Не знам што е толку тешко да не се учествува ако немаш фотографија и да ги оставиш тие што имаат да се натпреваруваат.
Па еве ајде докажи ми дека е твоја фотографијата. Јас како што гледам е на некој од United States. Последен пат кога видов името на државава не беше United States.Така е пријателе во право си , уживај
Натпреварите се направени онака за разонода. Кога некоја фотографија е сомнителна нормално дека било кој од радозналост ќе подистражи дали е фотографијата од некаде земена.@existence а да те прашам на кој начин правите проценка дали сликите се сликани лично или не ??
Дали се прави вештачење некое или ?
Не ни мора да прават, еве јас што не знам како се проверува за да се види дали е од нет некоја слика или не, пак знам дека не е ваша таа.@existence а да те прашам на кој начин правите проценка дали сликите се сликани лично или не ??
Дали се прави вештачење некое или ?
Каков „стручен за тоа“ бараш? Не сме тука собрани тајни агенти и професионалци за анализирање фото материјали.Да ок е тоа јас и затоа ја избришав моја грешка ,него тоа малце не ми е јасно ПРОЦЕНКАТА КОЈ ЈА ПРАВИ И КОЈ Е СТРУЧЕН ЗА ТОА ??
мислам ако може конкретно да ми кажеш да нема фолирање ??