Фотографираме на тема (прашања, предлози...)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не знам што ти е целта со сликата, којзнае колку пати е кажано дека на натпреварите се учествува со СВОЈА фотографија. Не знам што е толку тешко да не се учествува ако немаш фотографија и да ги оставиш тие што имаат да се натпреваруваат.

@MNOGO BITNO ??

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@existence а да те прашам на кој начин правите проценка дали сликите се сликани лично или не ??
Дали се прави вештачење некое или ?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Така е пријателе во право си , уживај ;)
Па еве ајде докажи ми дека е твоја фотографијата. Јас како што гледам е на некој од United States. Последен пат кога видов името на државава не беше United States.

@existence а да те прашам на кој начин правите проценка дали сликите се сликани лично или не ??
Натпреварите се направени онака за разонода. Кога некоја фотографија е сомнителна нормално дека било кој од радозналост ќе подистражи дали е фотографијата од некаде земена.

Не знам што е филмот со ставање фотографии од нет. Да се доделуваа некои значајни награди да разберам зошто некој би сакал да мами, вака ништо.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and Saladin

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не ни мора да прават, еве јас што не знам како се проверува за да се види дали е од нет некоја слика или не, пак знам дека не е ваша таа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Да ок е тоа јас и затоа ја избришав моја грешка ,него тоа малце не ми е јасно ПРОЦЕНКАТА КОЈ ЈА ПРАВИ И КОЈ Е СТРУЧЕН ЗА ТОА ??
мислам ако може конкретно да ми кажеш да нема фолирање ??

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да ок е тоа јас и затоа ја избришав моја грешка ,него тоа малце не ми е јасно ПРОЦЕНКАТА КОЈ ЈА ПРАВИ И КОЈ Е СТРУЧЕН ЗА ТОА ??
мислам ако може конкретно да ми кажеш да нема фолирање ??
Каков „стручен за тоа“ бараш? Не сме тука собрани тајни агенти и професионалци за анализирање фото материјали.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
ок тоа прашав ок е значи на тепка се проценува ,како и да е средивме ја тргнав па нема да има во иднина