Има зошто, и тоа многу, ама несакате да размислите...вас ви е важно само нека се тркалкаат теми а со кој квалитет!???Нема зошто да се забрани учество со стара фотографија ако он ја направил.
Стара слика од пред пет години, абе ајде молимте
Има зошто, и тоа многу, ама несакате да размислите...вас ви е важно само нека се тркалкаат теми а со кој квалитет!???Нема зошто да се забрани учество со стара фотографија ако он ја направил.
Еве ти направи една нова фотографија со висок квалитет и стркалај ја.Има зошто, и тоа многу, ама несакате да размислите...вас ви е важно само нека се тркалкаат теми а со кој квалитет!???
Стара слика од пред пет години, абе ајде молимте
Се губи дражта на натпреварувањето....но ако на вас ви е интересно да си ставате едни те исти слики тогаш е окЗошто би бил проблем ако е стара сликата пет години?
Не ми е јасно Орхидејке, дај појасни се.
Оти едни те исти слики? Што има врска колку е стара сликата ако ја доловува темата?Се губи дражта на натпреварувањето....но ако на вас ви е интересно да си ставате едни те исти слики тогаш е ок
Баш ме брига!
може, ама само ако има добра тема и критериуми на натпреварот, а за заебанција немам намера јас да се тркалам.Еве ти направи една нова фотографија со висок квалитет и стркалај ја.
Па досадно е нели да се доловува со едно те исто, веке видено, обајатено, старо......Оти едни те исти слики? Што има врска колку е стара сликата ако ја доловува темата?
Епа поради тоа "онака" не ми се допаѓа.Нема креативност, чисто од забава велиш...па оставете ги тогаш и "украдените слики" за кои некој толку крена галама.Како мислиш со едно те исто? Јас барем не сум приметил фотографија да се повторила или пак иста тема да се стави.
А натпреварите се чисто од забава, онака да се сподели некоја фотка на дадена тема.
Па поентата е да направиш твоја фотографија, твое дело. Со туѓи перја лесно е да се китиш.Епа поради тоа "онака" не ми се допаѓа.Нема креативност, чисто од забава велиш...па оставете ги тогаш и "украдените слики" за кои некој толку крена галама.
Поубаво ми е да гледам туги перја отколку стари слики на некој од пред пет години и некој ставени по два пати за две години.Па поентата е да направиш твоја фотографија, твое дело. Со туѓи перја лесно е да се китиш.