Одговорите ќе ги добиете во следниот број =)Ај кажете ми кои членови се во тоа буквите? Ги најдов Хоуп и Давор ама други не можам.
Одговорите ќе ги добиете во следниот број =)Ај кажете ми кои членови се во тоа буквите? Ги најдов Хоуп и Давор ама други не можам.
Змејче,Јами и ТрајчеАј кажете ми кои членови се во тоа буквите? Ги најдов Хоуп и Давор ама други не можам.
Па пишува 5 члена. Хоуп, Давор, Змејче, Трајче и Јами. Кој фали?Уште еден член/ка фали
членката тааПа пишува 5 члена. Хоуп, Давор, Змејче, Трајче и Јами. Кој фали?
Нека не ве лажат, не треба никакви украси, ќе се изгубеше цела поента на текстот внатре. Весник е, for god`s sake не некоја сликовница. Самата содржина го украсува. И башка има и цел оддел за новогодишните празници од 3 членки.
Дизајн 9ка
Содржина 8-9
Концепт 9
Следниот здравје боже, се приклучувам во редакција да помогнам колку толку.
Мило ми е што си искрена затоа би сакал да знам што не ти се допаѓа што ти се допаѓа што би сакала да читашНезнам што ми се случи со компјутерот на работа,но лајкот ти е даден по грешка.Интересно би било да ни кажеш за која поента станува збор што би се изгубела?Моето мислење го дадов и не лажам никого.Една причина некој да ми каже со која би ме заинтересирал да го прочитам весникот?Содржината е досадна и не верувам дека некој ќе чита,може само да прелета преку пишаниците.Дизајнот воопшто не е битен за весникот,најбитно е дали ќе биде занимлив за нови членови.Ако си го правевте за сами да си го читате,тогаш ви е ок.